Foto: Agárdy Gábor

Mint azt az MKP már hetekkel előre bejelentette, ma megtartotta a Labirintusban választási nagygyűlését, ahol (mint egyetlen szenci pártnál) bemutatkozott a három polgármesterjelölt és az MKP képviselőjelöltjei…/ag113 

A telt terem előtt a kedvcsinálót a Bertókok és Galambos Rudi hozták, majd mind a három polgármesterjelölt lehetőséget kapott a bemutatkozásra (erre az eddigi tudomásom szerint csak az MKP volt képes Szencen – kérem javítsanak, ha nincs igazam). Majd az MKP képviselőjelöltjei mutatkoztak be, közben Rozenberg Karcsi szórakoztatta a megjelenteket.
Végül Duray Rezső, az MKP helyi alapszervezetének elnöke tolmácsolta, hogy az MKP Dušan Badinský polgármesterjelöltet támogatja a  tapasztalatok, a szórólapokon közzétett kétnyelvű tájékoztatás, az Interneten és a helyben elhangzottak alapján.
Kérte a jelenlévőket, hogy karikázzák az MKP jelöltjeit mind a két körzetben és tudassák ismerőseikkel és rokonaikkal a nagygyűlés eredményét. Hangsúlyozta, hogy vegyenek részt a szombati önkormányzati választásokon. Mindenkinek figyelmébe ajánlotta a www.szenc.sk, a szenci magyarok weboldalán található választási híreket és ajánlásokat. Végül a képviselőjelöltek  a jelenlévőket egy kis frissítőre hívták meg.

Az MKP választási nagygyűlése