Kedves weboldal-látogatók, tisztelt Szenciek, kedves barátaink!

2013. november 15-én a  www.szenc.sk weboldal  történetében egy újabb mérföldkőhöz értünk:  pontban 12:51-kor elértük a 150 000-es látogatottságot, amit 2007. október  1-től számolunk .


Ez az eredmény arra sarkall és ösztönöz bennünket, hogy továbbra is frissen, tárgyilagosan  és naprakészen (inkább órakészen) informáljuk Szenc város magyar ajkú lakosságát és a környékbelieket is a jövőbeli és az elmúlt eseményekről, az aktuális politikai helyzetről,  társadalomszemléletről és a közérdekű tudnivalókról. Mindezt a szenciek támogatása nélkül nehezen valósítottuk volna meg. Sok erkölcsi támogatást kaptunk külföldről  is, ahol nem is gondolnánk, hogy élnek magyarok és főleg Szenciek, akik  szívügyüknek tekintik a Szencen zajló eseményeket.

Mindezért köszönet elsősorban  a weboldal  látogatóinak,  programpartnereinknek, reklámpartnereinknek  és támogatóinknak is, akik felmérték, hogy a műszaki kellékek, szoftverek és egyéb nem nélkülözhető segédeszközök túl nagy anyagi terhet rónának a szerkesztőségre, amely ingyen és bérmentve, társadalmi munkában végzi a weboldal  karbantartását.

Köszönet a társszerzőknek és  a vendégfotósoknak, akik nélkül bizonyára szegényebbre sikeredett volna portálunk. Ezután is szívesen várjuk javaslataikat, cikkeiket, fotóikat, ötleteiket és észrevételeiket a weboldalt illetően. Reméljük, hogy a 200 000-ik látogatásnál jó egészségben és békében találjuk egymást a weboldallal együt!                     

A Szerkesztőség nevében Agárdy Gábor főszerkesztő