Foto: Neszméri Tünde

A Magyar Közösség Pártjának elnöke, Menyhárt József és Országos Tanácsának elnöke, Őry Péter is részt vett azon a lakosági fórumon, amelyet 2018. március 21-én tartottak meg Félben…/nt025  

A találkozón Bárdos Gyula, a Csemadok elnöke, az MKP elnökségi tagja, Németh Gabriella szociális alelnök, Duray Rezső, az MKP járási elnöke és Pomichal István megyei képviselő, a község polgármestere is részt vett.

A lakossági fórumon Őry Péter az aktuális politikai eseményeket elemezve kijelentette: hazugságokra nem lehet politikát építeni. Menyhárt József kifejtette: a párt célja, hogy olyan pártokkal dolgozzon együtt, amelyek elfogadják, hogy mi a kényes kérdéseket is meg akarjuk oldani.  Beszélni kell a Beneš-dekrétumokról, a kettős állampolgárság visszaállításáról és arról sem szabad elfeledkezni, hogy Malina Hedvig ügye az itteni magyarságnak még mindig fáj. Bárdos Gyula szerint az őszi választásokon jól kell szerepelnie a pártnak, hogy a magyar közösség érdekeiért dolgozhassanak az önkormányzati vezetők.

Pomichal István megyei beszámolójában elmondta: az éberhardi kastély felújítása prioritást élvez. Németh Gabriella a Köldökzsinór programot ismertette, Duray Rezső pedig szólt a Rákóczi Szövetség Gólyahír programjáról is. 

Lakossági fórum Félben.