Foto: Agárdy Gábor

A Szenci Csemadok Alapszervezete  megtartotta évzáró és évértékelő összejövetelét a kultúrház Labirintusában. Mintegy 65 résztvevő meghallgatta a részletes beszámolót a 2017-es tevékenységről. A bevezető kultúrműsort a Polák Margitka vezette Kincskeresők adták…/ag014

Az évzárón jelen volt Bárdos Gyula, a Csemadok országos elnöke is. Az aktív csoportok beszámoltak éves tevékenységükről, majd Erdélyi Júlia elnöknő vázolta a 2018-as év programját. Külön említést érdemel a szervezet jó gazdálkodása, aminek köszönhetően folyamatosan finanszírozni lehet a szervezet működését – elsősorban Szenc városa és Pozsony-megye dotációs programjainak köszönhetően. Bárdos Gyula külön kiemelte, hogy nagyobb szükség lenne a fiatalításra, jobban be kell vonni a 18…30 évesek korosztályát is.  Szerkesztőségünk pedig átadta a helyi Csemadok múlt évi tevékenységének fotodokumentációját, amely a válogatás után 748 fotót tett ki.
Mivel nem jött új javaslat a vezetőség megváltoztatására, maradt az eddigi csapat. A végén – mint már  hagyományosan – egy kis frissítővel lepték meg a megjelent Csemadok-tagokat.

A Szenci Csemadok Alapszervezetének évzáró közgyűlése