Telt ház mellett a budapesti InterOperett ismert művészei Keszler Éva, Egri József, Nagy Ibolya és Xavier Rivadeneira  látogatott hozzánk egy operettesttel. Kísért a Kálmán Imre Kamaraegyüttes.../ag

A hattagú zenekar valódi élőzenét adott nagy rutinnal, volt mit csinálni a hangtechnikusnak. Az operettirodalom gyöngyszemei hangzottak el,  Xavier Rivadeneira még az "O sole mio"-t is elénekelte, vele énekelt a közönség is - figyeltem Pósa Lajost - végigénekelte az eredeti olasz szöveggel! A végén két ráadás is volt, állva tapsolt a hálás közönség. A helyi Csemadok profikat hozott, köszönet érte!

Azonban észrevettem (és nem először): színpadunk technikája elavult - sok fotót azért kellett mellőznöm, mert a háttérben kábelek, létrák, székek, pillanatnyilag nem használt kellékek látszanak - egészen kb. a nyolcadik sorig (néhányat illusztrációnak fennhagytam).  Az ok: a függönyök és drapériák lassan használhatatlanok - kikoptak. Kéne egy rendes felújítás! Valami hasonló, mint amilyet a nézőtér kapott pár éve. 

Mindezek ellenére egy kellemes estében volt részünk! 

Csemadok: Operettest