Foto: Herics István 

A féli (Tomášov) fiatalok fergeteges műsorral készültek. Az előző előadásuk sikerét követően a féli kultúrház teljesen megtelt, szinte levegőhöz sem lehetett jutni a magas létszám miatt. Az ülőhelyek már fél órával a kezdés előtt megteltek, így a később érkezők már csak állni tudtak – de semmi sem riasztotta el a nézőket a maradástól… /hi096

Az előadás vidám hangulatát helyi elemek, utalások beágyazásával fűszerezték az előadók – példával élve: „Méryék cukrászdája“ is szóba került.

A belepő tetszőleges volt, így mindenki saját  lehetőségei szerint dönthette el, hogy támogatja-e az eseményt; vagyis a Félbe tervezett, szellemi fogyatékos gyerekeknek szánt terápiaközpontot - ugyanis a bevételt erre a terápiaközpontra ajánlották fel a szervezők. A bevétel 1100€ lett. 

A zárójelenet után hosszú és erőteljes vastapssal köszönték meg a nézők a felülmúlhatatlan teljesítményt. Csak remélhetjük, hogy az előadók Szencre is ellátogatnak a jövőben.

Lejjebb megtalálható a fotógaléria, az alábbi videófelvétel pedig betekintést kínál az előadás egy részébe. A videófelvételt Tuba Ádám készítette*:

  

  * Elnézésüket kérjük a hangminőségért – amint jobb felvételhez jutunk, javítjuk. 

Az utolsó fénykép nagyobb felbontásban került fel, hogy jobban látható legyen a nagy tömeg :-) 

Fotógaléria - Herics István shphoto.sk