Szenczi Molnár Albert Alapiskolában egy izgalmas és színes eseménnyel búcsuztatták a farsangot. A Kutttyomfitty Társulat látogatott el az alsó tagozatos diákokhoz. /Szenc város, SZMA Alapiskola

A "Paprika Jancsi vagy nem!" című előadás látványos díszletek között, sok tánccal, humorral mutatja be Vitéz László, Gasparko vagy Pulcinella nemzetközileg ismert történetét. A gyerekek beöltöztek maskarának, ami lehetővé tette számukra, hogy játékos kedvvel legyenek részesei a mesevilágnak, nem csak nézőként, hanem aktív résztvevőkként is. Segítettek Paprika Moncsinak, és bíztatták a küzdelemre.

A felső tagozatos diákok is bekapcsolódtak a farsangi eseménybe, ami mutatja az iskolai közösség összetartását és a kreativitásra való ösztönzést minden korosztály számára. Az ilyen típusú rendezvények elősegítik a diákok közötti kapcsolatépítést és a különböző korosztályok közötti interakciót.

A Diákparlament által szervezett ügyességi játékok az udvaron és a tornateremben kiváló lehetőséget biztosítottak a diákoknak az aktív és élménydús játékra, amely nem csak a fizikai, hanem a szellemi és társas készségeket is fejlesztik, miközben a diákok jól szórakoznak.

Galéria