Foto: Neszméri Tünde

A hideg idő ellenére sokan jöttek el az éberhardi vadászházhoz. Az Éberhardi Nyár ismét színes programmal várta az érdeklődőket. A rendezvény az MT Family dance fellépésével kezdődött. Utánuk a szenci Möggyes szerepelt nagy sikerrel…/nt 067

Varga Ferenc József és Aradi Tibor humoristák az életből vett viccekkel szórakoztatták a közönséget, majd néhány magyar slágert adtak elő, sajátos, új értelmezésben.

Az idei évben is átadták a Tálentum-díjat, amelyet a Csemadok Éberhardi Alapszervezete azoknak a sikeres fiataloknak ad át, akik magyar iskolába járnak. Az idei évben Valacsay Edittől, a Csemadok alapszervezetének elnökétől Kenderessy Nóra vette át az elismerést. Kiss Márk és Csenkey Krisztián is díjban részesültek, ők nem voltak jelen a rendezvényen, de a szervezők nevében Író Erzsébet megígérte, hogy eljuttatják nekik a kitüntetéssel járó ajándékot.

Tihanyi Tóth Csabától és Bognár Ritától operett dallamokat hallhatott a közönség, de Oros Márta is kipróbálta, milyen közönség előtt énekelni. 

Éberhardi Nyár - 2017: