Városunk vezetése az Önkormányzat határozata alapján átadta a 2014-es év „Város Díját“,  ami az önkormányzati szinten a legmagasabb elismerés . Idén Takács Miklós és Ferdinand Döme kapta meg a magas kitüntetést…/ag.

A rövid bevezető kultúrprogram után polgármesterünk és alpolgármesterünk átadta a rangos elismeréseket a két díjazottnak.

Takács Miklós (szül.: 1938) a magas városi kitüntetést a zöldség- és virágkertészetben elért eredményeiért, valamint a környezetvédelmi tevékenységéért kapta. Sok jótanáccsal látta el városunk parkrendezőit is.

Ferdinand  Dömne (szül.: 1955, akit mi csak Nandinak hívunk) méltatásában bemutatták a zeneoktatás  terén elért eddigi eredményeit és kiemelték  pedagógiai tevékenységét, külön megemlítve, hogy ő alapította meg  Szencen a Zeneiskolában a „keybord“ – részleget, valamint értékelték aktív részvételét a város kulturális életében. 

A sok gratuláció után pedig a megjelentek koccintottak a díjazottakkal. Weboldalunk szerkesztősége nevében gratulálunk mindkét kitüntetettnek! 

Átadták a Város Díját: