Foto: Agárdy Gábor

Jó időben, jókor, jó szándékkal sikerült megrendezni az idei „bágeri“ főzőversenyt. 17 csapat versenyzett 20 étellel, ami nem jelentett problémát Csetneki László egyszemélyes zsűritagnak, aki senkit sem ismert, csak az ízek szerint döntött… 

A Hasas Pasasok felvállalták a szervezést – ezért hála jár nekik – és minden jól sikerült. Családias volt a hangulat, itt volt testvérvárosunk, Kőszeg csapata is, élén az alpolgármesterrel. Ott volt polgármesterünk Dušan Badinský is és a Szövetség-Aliancia népes csapata is.
Az 1. díjat a szenci Sinex vitte el a marhapörköltjével, 2. díjban Kőszeg testvérváros csapata részesült a gombás babgulyásával, harmadik pedig a Mókos család lett a babgulyásával. Néhány különdíj is született, pl. a Hasas Pasasok lábszárgulyására, a Vidám Pasik szarvasgulyására vagy a Robi-team tócsnijára is.

Nagyjából szerkesztőségünk 390 felvételt készített, kínkeservesen lecsökkentettük 117-re, mert legszívesebben mindet közzétettük volna. 

Kellemes akcióban volt része az ide kilátogatóknak, köszönet a szervezőknek (főleg Polák Zoltánnak), csak remélni lehet, hogy jövőre folytathatjuk. 

Főzőverseny - 2022