Foto: Nagy Fanni 

Nyílt napunk célja az volt, hogy az érdeklődők megismerkedjenek az iskolánk nyújtotta lehetőségekkel, részt vegyenek a bemutató órákon és elégedetten, jó érzéssel térjenek haza…/kzs120 

Az Alapiskolából 56 diák jött el. A helyi óvoda kiscsoportos ovisai is kíváncsiak voltak a nyílt napunkra.

Ebben a tanévben a gimnázium mellett három műkӧdő szakunk van: logisztika, vállalkozói iskola és az óvodapedagógia és nevelői szak. Iskolánk ӧsszes szaka főiskolai, ill. egyetemi tanulmányokra készít fel. A képzés időtartama: 4 év, érettségivel végződik. A 2020/2021-es tanévben fenntartónk a két jól működő szakot támogatja, mégpedig a logisztikát és az óvodapedagógia és nevelői szakot.

Az iskolánk diákjainak műsora után bemutató órákon vehettek részt a tanulók és szülők (alkalmazott informatika, angol nyelv, pszichológia, testnevelés módszertana, zenei nevelés módszertana, képzőművészeti nevelés módszertana, közgazdaságtan, logisztika alapjai, pedagógia, szlovák nyelv és szlovák irodalom).

A bemutató órák után az iskolánk eredményeiről, szakokról, szakmai gyakorlatról, rendezvényeinkről  prezentáltunk. 

Iskolánk diákjainak műsorának felkészítő pedagógusai Pongrácz Flóra és Szegedi Zita tanárnők voltak. Az iskola énekkara eléneklte a Valaki mondja meg.... c. dalt; majd a Campa- nulla két dalt énekelt; Strbka Liselotte zongorázott, Hőnyi Rebeka szavalt (Erdős Virág: Ezt is elviszem magammal című verset); majd a Furulya kamarazenekar játszott reneszánsz magyar zenét.

Középiskolánk nyílt napja: