Foto: Gimi

Iskolánk nyílt napot tartott 2014.11.28-án. Az érdeklődés nagy volt, 57 kilencedikes látogatott iskolánkba…/kzs 

Műsorral kezdtük rendezvényünket. Az igazgatónő elmondta, mit nyújt az iskolánk, az óvodapedagógia szakot tanuló lányaink énekeltek Szegedi Zita tanárnő vezetésével, a vállalkozói szakot tanuló diákjaink bemutatták fiktív cégüket, a BetterLife-ot. Ezt a céget mutatták be Pozsonyban a Gyakorlóüzemek Nemzetközi Vásárán is. Cséplő Hajnalka tanárnő és Kluka Tamás tanár úr készítették fel őket - közreműködött Gilbert Katalin tanárnő. Gujber Gabriella és Sándor Judit előadták a Magyar feliratok Szencen megnevezésű projektjüket, ezzel sikeresen szerepeltek a Kincskeresők X. konferenciáján, majd iskolánk dalos ajkú diákjai énekeltek.

A műsor után bemutató órákra került sor. A kilencedikesek válogathattak: angol, biológia, gyógypedagógia, hangszeren való játszás, könyvelés, magyar nyelv és irodalom, matematika, német nyelv, szlovák nyelvű társalgás, testnevelés módszertana, zenei nevelés módszertana tantárgyak közül. A délelőttöt prezentációkkal zártuk. Molnár Erika a jókai óvodában és napköziben töltött kéthetes szakmai gyakorlatáról készített beszámolót, Botló Renáta és Matus Fanni a szenci óvodákban eltöltött szakmai napról számoltak be, Filler Krisztina tanárnő tájékoztatta az érdeklődőket a felvételi kritériumokról, diákjaink versenyeken elért eredményeiről és rendezvényeinkről.

Reméljük, hogy a hozzánk látogatott kilencedikesek közül sokan jönnek el majd a tehetségvizsgára, felvételi vizsgára, és szeptembertől a mi iskolánk padjait koptatják majd.  

Kontár Zsuzsanna -intézményigazgató


Nyitott Nap a Gimiben: