Tisztelt szenciek,kedves barátaim, 
Pozsony megyében, 2009-ben bizalmat szavaztak nekem az elnöki tisztség betöltésére. A megye hivatalos ügyeit legjobb belátásom szerint igazgattam Németh Gabriella alelnökasszony segítségével, akinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani .

A négy év alatti töretlen és kitartó együttműködés meghozta gyümölcsét - csak hogy néhány dolgot említsek- felújítottuk az autópálya fölötti Szenc-Bazin közúti hidat, jóváhagytuk a megye új területrendezési tervét, amely Szenc és a szenci járás fejlődését biztosítja új utak, kereszteződések és az autópályához történő csatlakozások formájában is. Megvásároltuk a szenci zsinagógát és bebiztosítottuk a teljes felújításának feltételeit, valamint a felújítást követő kihasználásának lehetőségeit is. A jövő évben megépül az autópálya sárfői letérője, kiszélesítjük a bazini úti körforgalma,t elősegítve ezzel a reggeli és esti forgalmi dugók megszűnését. Jövőre Szencen is beindul az integrált közlekedés, új sportcsarnok épül a városban és tárgyalunk egy műjégpálya megépítéséről is. Támogattuk a spor-t és kulturális rendezvényeket, iskoláinkat és a városban működő polgári társulásokat is.

Az elmúlt négy év, a teljesség igénye nélkül, ennyire volt elegendő. Ezért nagyon fontos, hogy november 9-én Önök, tisztelt választópolgárok, elmenjenek szavazni, hogy az elkövetkezendő négy évben, ismét együtt, egymást segítve sikeresek legyünk! A széles jobboldali koalíció pártjainak - az SDKÚ-DS, KDH,SAS,Most-Híd,SMK-MKP,OKS és a Zöldek Pártja – ezek a célkitűzései, melyeket csakis az Önök segítségével tudunk sikeresen megvalósítani.

Bizalmukat előre is köszönöm !

Pavol Frešo Pozsony-megye elnöke


a3_2013_freso_hu

Fizetett politikai hirdetés