Tisztelt választópolgárok!  

Mint a jobboldali koalíció- az SDKU-DS,KDH,SAS,Most-Híd,MKP-SMK,OKS és a Zöldek Pártja – képviselőjelöltje ismét harcba indulok Önökért, mindannyiunkért. Négy évvel ezelőtt bizalmat szavaztak nekem, amit kemény munkával igyekeztem megköszönni. Ennek is köszönhető, hogy az elmúlt időszakban sikerült több anyagi forrást, projektet és megyei rendezvényt biztosítanom Szencnek. Megtiszteltetés lesz számomra, ha lehetőséget adnak nekem, hogy Pozsony-megye Önkormányzatában továbbra is képviseljem Önöket!

56 éves, férjezett, 2 felnőtt gyermek édesanyja és 4 kisunokám boldog nagymamája vagyok. Jobboldali beállítottságú vagyok, keresztény értékrendet vallok, a felebaráti szeretet vezérel, mivel hiszem, hogy a szeretet mindent megkönnyít, általa a problémákra is könnyebben találunk megoldást.

Több,mint 20 éve a szociális szférában tevékenykedem. Naponta szembesülök az emberek gondjaival, bánt a leginkább kiszolgáltatottak – a gyermekek, idősek és a nők- sokszor kilátástalan helyzete. Ismerem a fiatal családok megélhetési gondjait, az egyedülálló anyák létfenntartási problémáit, az egészségkárosodottak társadalomból való kirekesztettségét, a szociális szolgáltatások gyakori hiányát. Aggodalommal tölt el az oktatás, az egészségügy, a kultúra, a sport, a közlekedési infrastruktúra területén tapasztalható, egyre növekvő pénzhiány. 

Hogy ezen az áldatlan helyzeten változtatni tudjunk,újra harcba szállok Önökért, mindannyiunkért. Kérem vegyenek részt 2013. november 9-én a megyei választáson, szavazatukkal támogassák jelölésemet és karikázzák a nevem előtti 4-es számot.
Bizalmukat előre is köszönöm!
 

 

a3_2013_nemeth_hu  

fizetett politikai hirdetés