Nyári, könnyed témának tűnik, de nem az! Mert ez talán már nem a vég kezdete. Lassan (?), de biztosan jön a Great Reset, ami észhez térít minket...(szerk)

- – – – – – – – – – – – – – -
Svédországban beperelte egy magát férfinak minősítő transz nő a kórházat, ahol szült, amiért a hivatalos papírokban anyaként és nem apaként jelölték meg – számolt be a bizarr esetről a helyi sajtó, mások mellett a samnytt.se hírportál is.

A kívánságukra női börtönbe zárt biológiai férfi nemi erőszakolók, az egyidejűleg női és férfi csoportban is játszó „transzfluid” sportolók, a női zuhanyzó használatának tiltása miatt perre menő katona és más bizarr esetek után az ember már azt hinné: ezeket aligha lehet überelni. Tévedés! Az őrület mindig tud egy újabb fokot lépni. Ennek bizonyítéka a következő eset is, amelynek ezúttal nem egy magát nőnek tartó férfi, hanem egy nemváltoztató műtét nélkül önmagát papíron férfivé változtató biológiai nő a főszereplője.

Vajon hová lett a múlt évszázadban még a nyugodtsága, jóléti emberközpontú állama, gyönyörű természeti adottságai és csinos szőke leányzói miatt sokak álmait megtestesítő Svédország?

Az egykori skandináv álomország, ahol ma a kontinens országai közül a legnagyobb eséllyel eshet valaki bevándorlók alkotta bűnbandák áldozatává, s ahol a tolerancia woke véleményterrorrá változott, úgy tűnik végleg elveszett.

Svédország – Kanada, Spanyolország, Ausztrália, Németország és mások mellett - egyike azoknak a „haladár” országoknak, amelyekben az elmúlt évek során olyan törvényi szabályozást léptettek életbe, amelynek alapján bárki – nemváltoztató műtét és hormonkezelés nélkül is – csupán saját bemondása alapján megváltoztathatja a nemét. Persze az „eredmények” sem várattak sokáig magukra.

A festői szépségű Nyköping egy kisebb város Svédország déli részén, a Balti tenger partján. Södermanland megye székhelye lakosságszámát tekintve Dunaszerdahelyéhez hasonló nagyságú település, vagyis elvben aligha írható úgy le, mint azok a nagyvárosok, amelyek lakosságát a tapasztalatok szerint fokozott mértékben hajlamos megfertőzni minden modern őrület, köztük a woke ideológiai is. A valóság azonban ennél szomorúbb.

Nyköping helyi kórházában nemrégiben adott életet gyermekének egy svéd nő. Elnézést! Pontosítsunk: egy biológiai nő, aki nemrégiben papíron nemet váltott és így hivatalosan férfivá lett. Az „anyuka” – akinek nevét a helyi sajtó vélhetően személyiségi jogok betartása miatt nem közölte – nem sokkal a szülés után peres eljárást indított az egészségügyi intézmény ellen. A hír hallatán tájainkon valószínűleg az lenne az elsődleges feltételezés, hogy az anyukával nem bántak megfelelő módon a szülés során vagy netán egy orvosi műhiba történt. De nem!

A peres eljárás indoklása szerint a „probléma” az volt, hogy az orvosi dokumentációban az újszülöttnek életet adó „személyt” anyának tüntették fel! Persze rossz szándék ez ügyben aligha feltételezhető, hiszen a kórház számítógépes dokumentációs rendszere eleve csak ilyen lehetőséggel számolt. Akárcsak a valószínűleg azt készítő „maradi” fehér férfiak.

Normális időkben és egy normális világban a hír valószínűleg úgy folytatódna, hogy az utódjának életet adó hölgyet párja vagy édesapja – egy jó szándékú nevelő pofon keretében – vagy esetleg egy klinikai pszichiáter néhány pirula segítségével próbálja majd felébreszteni a szülés utáni sokkból. Az aktuális svédországi valóság azonban teljesen másról vall.

A valóságban ugyanis az intézmény felülrendelt megyei hatóságának egy részlege, a páciensek biztonságát felügyelni hivatott megyei szerv vezetése heveny bocsánatkérések közepette reagált a beadványra. „Természetesen nagyon sajnáljuk azt, amit a páciensnek át kellett élnie. A számukra megfelelő módon fogjuk kezelni a pácienseinket, ez világos célunk” – nyilatkozta az eset kapcsán Marie Bennermo, a páciensek biztonságát felügyelni hivatott megyei szerv vezetője. És ezek után, talán ne legyenek kétségei az olvasónak, hogy a „megfelelő kezelés” ezúttal nem elmeorvosi gondoskodást jelent.

Annál is inkább, hiszen a hatóságok egyidejűleg ígéretet tettek a dokumentációs informatikai rendszer mihamarabbi módosítására, oly módon, hogy az a jövőben ne adjon lehetőséget ilyen személyiségi jogi sértésekre és orvosolja azt az „elavult gyakorlatot, hogy minden szülő személyt anyának neveznek.” Na erre varrjon gombot, aki tud!

Van még kérdés? Ha nincs, akkor még egy kiegészítő információ: a dokumentációs rendszert, amely alapján minden „szülő személy” saját megvallása alapján anyának vagy apának írathatja be magát, legkésőbb jövő tavasztól léptetik működésbe.

Óhh, Monty Python, gyermekkorunk Szibüllái, mondjátok meg hol lesz ennek a vége? Mert ez talán már nem a vég kezdete.

forrás: https://ma7.sk/nagyvilag/beperelte-a-korhazat-a-szules-utan-a-transznemu-no-amiert-anyanak-neveztek
kezdőkép: unsplash.com

U.I.: (szerk.) szönciesen mondva: úgy 40-60 évvel ezelőtt az ilyet a „cajlára“ vittek…