Minden muszlim a saría alapú jogrend bevezetését szeretné az egész világon, aki mást mond, az hazudik – kendőzetlen őszinteség egy fiatal muszlimtól...

– Parancsot kaptunk Németország megszállására – magyarázza egy fiatal muszlim a Visegrád 24 által az X közösségi médiában közzétett felvételen. A videón feltehetően egy tüntetés résztvevőit kérdezik a riporterek arról, hogy hogyan változtatnák iszlamista állammá Németországot. Egy kérdésre válaszolva a férfi elmondja, nincs olyan, hogy liberális iszlám, illetve a baloldal sokszor hangoztatott állítását – miszerint az Európába érkező, muszlim vallású bevándorlók nem akarják ráerőszakolni kultúrájukat, vallásukat és nézeteiket az európaiakra – is megcáfolja. Mint mondja, minden muszlim a saría alapú jogrend bevezetését szeretné az egész világon, aki mást mond, az hazudik - számolt be a Magyar Nemzet.

– Természetesen − válaszolta a fiatal muszlim arra a kérdésre, hogy eltörölné-e a német alkotmányt. Hozzátette: amint többségbe kerülnek az iszlám vallásúak Németországban, ez meg is fog történni.

Az INSA által a Bild német lap megbízásából végzett felmérés szerint a megkérdezettek 61 százaléka támogatja az iszlám országokból érkező migránsok visszaküldését, és sokan kifejtették, hogy már nem érzik magukat biztonságban saját országukban, úgy vélik, hogy az újonnan érkezők egyre nagyobb része megveti a német társadalmat - írták.

A video az alábbi forráslinkben megtekinthető:
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20231106-parancsot-kaptunk-nemetorszag-megszallasara-kendozetlen-oszinteseg-egy-fiatal-muszlimtol-video