A Mandiner egy rövid cikket hozott az olaszországi migrációrol és a demográfiai válság megoldásáról (Corriere della Sera). Egy kommentelő (bispora álnév alatt) megírta azt, amit a cikkíró nem tudott (vagy nem mert). Ugyanis a médiák - néhány kivétellel - a balliberális kontroll alatt vannak. Ezek pedig azt írnak, amit a gazdáik parancsolnak...(szerk).


bispora:

A balliberális ideológia előbb lebontotta a családot, szedi szét a nemzeteket, és már a bináris világot, azaz az egyén önazonosságát is támadja.

A TGM-hez hasonló filozófusok, nyugati társadalomkutatók és politikusok csak a társadalmak tovább élésének parasztgazda egyszerűségű egyenletét nem vették figyelembe: családonként két gyerek kell!

Az európai politikusok közül egyedül Orbánban volt meg a képesség, hogy nálunk Magyarországon ezt a folyamatot megállítsa. Nemet mondott az európai társadalmi létre alkalmatlan muszlim- és fekete migránsokra, amivel párhuzamosan okos, eugenikai elemeket is felvonultató demográfiai programot indított- a család és keresztény egyház erősítése mellett. A 2022-es Covid-al terhelt TFR-ünk 1,53 lett a 2020-as 1,59 után, ami Európában a kevéssé csökkenő gyerekáldású országokhoz kerültünk. az idei első két hónap születési számai pedig már 1,65 TFR-t vetítenek elő! Majd nézzük meg a 2023-as adatokat és csodálkozzunk azon mit ér egy távlatokban gondolkodó, nemzetért felelős vezető!

A nyugati országok elvesztek. Angliában 2060 körül már a babák fele nem fehér brit lesz, mint ahogyan Franciaországban, Németországban, Svédországban etc...

Aminek súlyos következményei lesznek a humántőke minőségére: Helmuth Nyborg professzor tíz évvel ezelőtti cikkében egy ilyen népességcsere hatásaként az átlagintellektus 5 pontos csökkenését és a GDP hanyatlását jelezte előre 2060-ra Dániában (pedig a dánok még nem is állnak annyira rosszul).

És a slusszpoén: Izraelben a zsidó nők TFR-je 3 körül van, hajszállal magasabban, mint az izraeli araboké.

Vajon a zsidók mit csinálnak ennyire jól?

- – – – – – – – – – – – – – – – 

(U.I. – szerk.: TFR, total fertility rate (Wikipedia) - A teljes termékenységi arányszám a szülőképes korú (15-49) nőkre számított hipotetikus gyermekszám, amelyet egy nő szülne élete folyamán, ha az adott életévében akkora eséllyel szülne gyereket, mint amekkora eséllyel egy azonos korú nő szült gyereket a vizsgált évben.)