Valahogyan túl nagy a csend a felföldi magyar pártok egyesülése körül. Addig is talán érdekes lehet Nagy Józsefnek, a Most-Híd volt EP-képviselőjének  az FB-oldalán talált megnyilatkozása. Akinek nem inge, ne vegye magára…(szerk.)

SZÉP DOLOG VAGY NEM, ELMONDOM:

Kormányzati sikerek ide vagy oda, egyre többen leszünk, egykori Híd-választók, akinek betelik a pohár!

ÉS ŐSZINTÉN SAJNÁLOM ,HOGY IDÁIG KELLETT SÜLLYEDNI, mert tény, hogy a valamikori jó oldalon álló, jobbközép együttműködés pártja LEMONDOTT nem csak a liberális szlovák de a magyar VÁLASZTÓIRÓL is.
A kleptobolsevik Smerrel való folytatás érdekében.

A Druckeres összevonással GÁTLÁSTALANUL megszűntették volna a Hídban a 2/3-os magyar többséget. Egyébként a kisebbségvédelem = felesleges feszültségkeltés a szinténszmeres ál-liberális formációjában (lásd az előörs exhidasok világnézete).

Most már azt is tudjuk, hogy a Híd két újgenerációs alenöke Ravasz Ábel és Agócs Attila miért állt fel olyan dölyfösen az 5 párti magyar tárgyalóasztaltól. Mert azt hitték, tutira mennek Druckerral. Ebbe az "irány"-ba vezetik a Hidat, miközben a párton belül a "morális iránytű" lett volna a szerepük.

Soha nem voltam kárörvendő, de azért ezt a seggenbillentést megérdemelték, mert így a Híd eddigi választója is megérheti, hogy a Híd nélkül is SIKERÜLT AZ ÖSSZEFOGÁS a magyarokat képviselő pártok között. És azt is, hogy én miért távoztam és mit keresek ebben az Összefogásban.

 forrás: Nagy József FB-oldala