„Jó lenne végre megérteni, hogy az egész LMBTQ-lobbi egy politikai eszköz, amely mögött nincsen valódi ügy és bázis.“  Tőlünk délre ezt a témát kinyitották...(szerk.)

Nézem az ismerőseim profilképeit, akik most aztán nagyon megmutatják, milyen toleránsak és jó emberek, hiszen szivárványos keretet raknak ki. Amúgy ezek az ismerőseim kifejezetten értelmesek, egyáltalán nem zárkóznak el a párbeszédtől vagy a vitától, éppen ezért tartom aggasztónak a jelenséget. Ez is mutatja, hogy az LMBTQ-propaganda mögött állók sikeresen hitetik el azt, hogy ez egy valós ügy.

Szögezzük le: senkit nem üldöznek semmilyen vélt vagy valós mássága miatt. Nem rekeszti ki őket a társadalom, nem bántja őket senki. Tudunk egymás mellett élni, és őszintén, senkit nem érdekel, hogy ki kivel osztja meg az ágyát. Mindenki éli a saját életét, keresi a boldogságát. Legalábbis elég sokáig így volt ez, aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy teljesen eszement folyamatok indultak el.

A globális elit régóta csinálja azt, hogy kiszemel csoportokat, akiket felhasználva tematizálják a közéletet, formálják az identitást. Ezek az ügyek arra szolgálnak, hogy eltereljék arról a figyelmet, hogy nincsenek válaszaik az embereket, társadalmakat érintő valós problémákra. Ezért kellenek a mesterséges ellentétek. Jelen esetben a melegeket használják fel.

Generálnak egy konfliktust, felkapják, majd kiemelik azokat a hangokat, amik a legmegosztóbbak. Fokozatosan tolják ki a tűréshatárt, majd egy ponton váltanak, és egyre erőszakosabb eszközökhöz nyúlnak. A célpont pedig minden esetben a felnövekvő nemzedék, mert őket lehet a legjobban formálni. Rejtett karaktereket raknak a mesékbe, aztán már mesekönyveket gyártanak, és azokat akarják kötelezővé tenni.

Kvótákat vezetnek be a filmiparban, drag queeneket küldenek be az óvodákba felolvasni, hormonkezelésre és nemváltó műtétekre viszik az ötéveseket, mert nem megfelelő játékkal játszottak. Eközben megy a duma, hogy a nemek választhatók, a biológiai törvények meg felülírhatók és kijátszhatók. Nem az elfogadást, hanem az egész LMBTQ-maszlagot akarják a gyerekek életének részévé tenni.

Persze a fia-tal felnőttek se maradhatnak ki, ők is megkapják a maguk csomagját. Például arról cikkeznek, hogy a meleg párok gyerekei boldogabbak, mint a hetero szülőké, miközben azt sulykolják, hogy ha nem fogadod el az LMBTQ-elmebajt, akkor majd miattad lesznek öngyilkosok a melegek. Nem csak „érzékenyítenek”, hanem démonizálják is azokat, akik nem értenek egyet velük. Nyugaton már óriási a térnyerésük, és most terjeszkednének. Erre a jelenségre érkezett a válasz a magyar kormánytól.

Arról lehet vitatkozni, hogy elegendő-e egy módosítás, vagy ennél nagyobb léptékben kellene felvenni a harcot. Mindenesetre most az lett a mantra, hogy ezzel a módosítással a pedofíliát összemosták a homoszexualitással. Nyilván a szövegezésben erről szó sincs, de ez nem is számít, hiszen az a cél, hogy áldozati pózban tetszelegjenek.

Azért érdekes, hogy a pedofil megnyilvánulások akkor nem zavarják őket, amikor büszkeség címén, a gyerekek szeme láttára vonaglanak egy kocsi platóján, miközben tollak állnak ki a hátsófelükből. Az egész LMBTQ-ügyről ordít a mesterkéltség, a kettős beszéd és az öncélú propaganda. Lássuk meg végre, hogy ezeknek semmi közük sincsen a nemi identitáshoz, az elfogadáshoz vagy a szakmaisághoz.

Azért nincsen, mert nem az a cél, hogy esetleg segítsenek ezeknek az embereknek és a környezetüknek elfogadni a helyzetüket, hanem a tudatos hergelés és a társadalom szétbomlasztása a lényeg. Példának okáért nem nagyon értem, miben segíti az „ügyet” az, amikor az NGO-k aktivistái, drag queenek, transzakármik tartanak a gyerekeknek előadásokat. Nem az ő kompetenciájuk meghatározni azt, milyen témák és mikor kerüljenek be az oktatásba. A szexről sem örömlányok tartanak előadást, hiába van nagy tapasztalatuk a témában. Mint ahogyan a pornót se lehet oktatófilmnek nevezni.

Nyugaton mindez létező jelenség, ennek hazai elterjedését akadályozták most meg. A módosítás arról szól, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. Azt is rögzítették, hogy tizennyolc év alattiaknak tilos elérhetővé tenni pornográf tartalmakat, a szexualitás öncélú bemutatását és minden olyat, ami a születési nemnek megfelelő önazonosságtól eltérést, annak megváltoztatását vagy a homoszexualitást népszerűsíti. Ugyanez a szabály vonatkozik a reklámokra is. Tehát ezúton nyugtatok meg mindenkit, hogy nem kell félnie attól, hogy nem lesz majd Harry Potter, Jóbarátok vagy Star Wars. Ez nettó ökörség.

Persze a hálózat egyből felpörgött, megy is a hangulatkeltés, amibe beleálltak a független multik és platformok is, hiszen nekik hasznuk van abból, ha mindent teleaggatnak szivárvánnyal. Persze tudom, nem a profit miatt csinálják, hanem emberbaráti szeretetből, és nincs is hálózat.

Az meg csak véletlen, hogy az UEFA pont most akarja homofóbia vádja miatt megbüntetni az MLSZ-t. Eközben a különböző szórakoztató témákkal foglalkozó oldalak folyamatosan nyomják a csúsztatásokat a törvény kapcsán. Félretájékoztatnak, mert tudják, hogy az erre fogékonyak majd jóemberkedésből és a Nyugathoz való tartozásuk kifejezéseképpen felülnek erre a szivárványos hisztériavonatra.

Jó lenne végre megérteni, hogy az egész LMBTQ-lobbi egy politikai eszköz, amely mögött nincsen valódi ügy és bázis. Egy olyan dologról van szó, amivel mindenki együtt tud élni és egy olyan csoportról, ami a társadalom fél százalékát teszi ki. Ezt nagyítják fel, és velük terrorizálják a társadalom 99%-át.

Feszítik a húrt, szítják az ellentéteket. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy látjuk a rossz példát, ami a Nyugatról ömlik felénk, éppen ezért nekünk még megvan arra az esélyünk, hogy védekezzünk ez ellen, elkerüljük a jövő nemzedék megnyomorítását és megadjuk a gyerekeknek és a szüleiknek a normalitáshoz való alapvető jogot.

Nagy Dóra (a szerző politológus, az IKoN elnöke)
https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20210622-a-normalitashoz-valo-jog