Megszületett a fából vaskarika. A tudathasadás csimborasszója. Mert ha azt hittük, hogy a fejlett világ liberális-újkommunista bohóckodása lassan eléri a tudati visszafejlődés, a kulturális degeneráltság mélységes gödrének a fenekét, ismét tévednünk kellett. Egyre inkább úgy tűnik, hogy maga az Egyesült Nemzetek Szervezete is a hálóba került...

Az ENSZ női szervezete ugyanis úgy gondolja, a világ akkor lesz élhetőbb és igazságosabb, ha mindenki feladja a régi értékeket és beáll a hibbantók közé. A szervezet neve kissé bonyolult, nevezzük csak egyszerűen UN Womennek (a honlapjuk is ezt a címet viseli). Feminista szervezetről lévén szó, kézenfekvőnek tűnik, hogy a nők egyenjogúságáért folytatott kemény küzdelem alkotja a munkatöltetét. Meglehet, sokáig így is volt, de közben változott a helyzet.

A szorgos feministák ugyanis megérezték az idők szagát. Ráébredtek, hogy nem lehet a nők jogaiért úgy harcolni, hogy közben nem állnak bele a közjót egyedül garantálni hivatott „gendersemlegesség” párolgó silógödrébe.

Ezért UN-ék a (természetesen nem létező) háttérhatalom és annak csahosai iránti végtelen megfelelési kényszerükben elkezdték visszaböfögni a leckét, hogy el kell törölni a „nő” és a „női” megnevezést, mert az sérti a „többieket”. Kirekesztő azok számára, akik más neműnek tartják magukat. Márpedig az idők szaga azt párologja, hogy szolidárisnak kell lenni minden kreténnel, ezért a legnagyszerűbb lépés az lesz, ha az összes férfi és nő beáll az elenyésző, ám egyre nagyobb tömeggé duzzadó deviánsok sorába. A nőjogi szervezet ezért már a retorikáján is változtatott: a „nők elleni nemi erőszak” helyett például a „nemi alapú erőszak” kifejezést használja. Miközben a nők jogainak terén valóban lenne még tennivaló, ez az abszurd testület a transzneműség kérdésével van elfoglalva, és az LMBTQ-lobbi világuralmának a megvalósulásán munkálkodik.

Hogyne jutnának meredek párhuzamok az ember eszébe?! Például a marxizmus–szocializmus–kommunizmus víziója, amely tervnek a kommunizmusban kellett volna kicsúcsosodnia és megvalósulnia.

Marx, Engels, Lenin elvtársak ebben látták az emberi fejlődés legmagasabb fokát. Voltak is próbálkozások e csúcsok meghódítására, ám egytől egyig a szakadékban végezték. Persze nem a kiötlőik és a végrehajtóik, hanem akiken a kísérletet végezték. A járulékos veszteség becslések szerint meghaladta a százmillió áldozatot.

Vagy itt van például egy filozófus, a Nyugat üdvöskéje, Francis Fukuyama esete. Ő nemrég még a történelem végét vizionálta, azt állítva, hogy a berlini fal leomlása után a liberális demokrácia uralmával megoldódik a világ minden gondja, sőt a liberalizmussal elérkezünk a Kánaánba. Ugyanaz a hagymázos álmodozás, mint a kommunizmus kísértetéé. Ennek egyelőre nincsenek járulékos veszteségei, csak valami elképesztő elbutulás. Ez az újmarxista világmegváltó elmélet is annyi sebből vérzik, hogy már rég meghalt, csak még nem tudja.

És most itt van nekünk a szocializmus és a liberalizmus után a genderizmus kísértete, amely olyan sebességgel hódít, akár egy vírus, és már a világszervezetet is elfoglalta. Legalábbis az ENSZ női tagozatát, amely úgy akarja védeni a nők jogait, hogy betiltja a nők nevét.

A fentiekbe bizony George Orwell is belepirulna, hiszen az idő 70 év után őt igazolta, megvalósulni látszik az általa az 1984 című művében megfogalmazott világ. Ebben a világban nem lesznek nemek és fajok, mindenki egyenlő lesz. Ugyanannyit fog érni a szívsebész és a kukázó narkós, az egysejtű és a koronaherceg. Aki nem akar egyenlő lenni, azt felszámolják. Az újbeszél értelmében folyik a történelem és a történelmi tudat, az évezredek alatt kialakult értékrendek eltakarítása. És ezt az eszement irányt támogatja a világszervezet, az ENSZ női tagozata.

Újbeszél? Ezen már réges rég túl vagyunk. Újcselekszik! Mit mondjak?

Elég aggasztó, hogy az újhülyék egyre bővülő tábora már az olyan, legmagasabb instanciák vezetésébe is benyomult, amilyen az ENSZ, amelynek elsődleges feladata a világbéke őrzése lenne.

Ezért lett kitalálva. Ehelyett lassan az LMBTQ-lobbi melegágya lesz, akárcsak az Európai Parlament. Bár eddig is tudtuk, hogy sóhivatal, de amilyen haszontalan, legalább jó sok pénzbe kerül, és a világbéke helyett a világuralomra törő (természetesen nem létező) háttérhatalom kiszolgálójává degradálódik.

Kövesdi Károly
forrás: https://ma7.sk/tollhegyen/az-idok-szaga