Szlovákia 2 millió adag orosz vakcinát rendelt meg, március elején meg is kapta az egy tizedét. A liberális politikusok – akik szlovákiai szavazatoknak köszönhetően ülhetnek pozíciójukban – kirobbantották a kormányválságot a Szputnyik V miatt...

Az oroszellenes propagandára ráerősített a liberális sajtó is, magasról téve saját olvasóik érdekeire, egészségére és életére. A lényeg, hogy nyugati gazdáik elégedettek legyenek. Bő egy hónappal később a liberális bürokrata kézben lévő gyógyszerfelügyelet még mindig akadályozta a vakcina engedélyezését. Közben a nyugati országok egymásnak adták a kilincset Moszkvában, hogy hozzájussanak az oltóanyaghoz.

Köztük Németország is, amelynek egészségügyi minisztere ráadásul a minap nyíltan kimondta, hogy nincs idő rágódni a dolgon, mert négy hónap múlva már nem lesz szükség a Szputnyik V-re, ha életeket akarunk menteni, most kell lépni. Ezért Németország kész az Európai Gyógyszerügynökség álláspontjától FÜGGETLENÜL lépni. Hangsúlyozom, Szlovákia legfontosabb nyugati partneréről van szó.

Mi a lényeg? A liberális elmozdították Szlovákia legerősebb konzervatív jobboldali pártjának elnökét a miniszterelnöki székből, előtte a bevallottan keresztény-konzervatív értékeket valló egészségügyi minisztert. Ezt pedig megkoronázták azzal, hogy megtorpedózták a Szputnyik szlovákiai engedélyezését, és így nem jön Szlovákiába 2 millió orosz vakcina, helyette megkapják a németek, franciák, olaszok, stb.

Komjáthy Lóránt/Facebook
Forrás: https://korkep.sk/cikkek/szemle/komjathy-lorant-az-sas-az-uj-smer/