Nem jó irányba mennek a dolgok Amerikában a bolsevik forradalmak kirobbanása után, ugyanis vírusszerűen terjednek a katolikusok elleni támadások az Egyesült Államokban és nem csak ott. Már Chilében is verik az ultrabalosok a papokat. Jó lesz résen lenni, hiszen Franciaországban is égett a Nantes-i katedrális…

Donald Trump kampányának egyik vezetője a Daily Caller Newsnak arról beszélt, egyre több a katolikusok elleni támadás Amerikában. Ken Farnaso szerint Joe Biden Amerikájában az emberek nem lennének biztonságban - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A templomok, a vallási jelképek és szent helyek körében vírusszerűen terjed a katolikusok elleni támadások száma a radikális baloldaliak vezetésével, akik minden eszközzel szét akarják szaggatni nemzetünk erkölcsi szövetét, nyilatkozta Ken Farnaso, Donald Trump elnök kampánycsapatának helyettes sajtótitkára a Daily Caller Newsnak.

Ezeket az anarchistákat Joe Biden és a Demokraták támogatják, akik teret biztosítanak nekik az intoleranciához és a marxizmushoz. Trump elnök eddig és ezután is harcolni fog a kulturális örökség megtartásáért és a vallásszabadságért, de egyre világosabban látszik, hogy Joe Biden Amerikájában az emberek nem lennének biztonságban, tette hozzá.

Ezek nem üres kampányszavak, mert csak az elmúlt hetekben több erre utaló esemény is történt katolikus templomokban és temetőkben. Az esetek nagy részét még most is vizsgálják.

A Rhode Island-beli Providence-ben a 26 éves Keveon Gomera-t vandalizmussal vádolják, mert több dominikai püspök sírját megszentségtelenítette, és megtámadta a katolikus főiskola biztonsági őrét. Gomera horogkereszteket és katolikusellenes feliratokat festett a temető központi keresztjére és több sírkövére.

Július elején a kaliforniai Sacramento temetőjében elpusztították a Junipero Serra szobrát. A kaliforniai katolikus püspökök konferencia elítélte a vandalizmust azzal, hogy "Serra nem egyszerűen korának embere volt, hanem annál sokkal több. Az őslakos amerikaiakkal való együttműködéssel megvédte a bennszülött lakosságot, és élete végéig folytatta az elnyomás elleni küzdelmet."

Az elmúlt héten a 250 éves kaliforniai San Gabriel misszió épületének a tetejét gyújtotta fel valaki teljesen megsemmisítve azt, és nagy károkat okozva az épület belsejében is. Ezt az esetet is most vizsgálják.

templomgyujtogatas3x2 

Július 11-én Floridában letartóztatták a 24 éves Steven Shields-et, miután nekivezette az autóját a Queen of Peace katolikus templom bejáratának és benzint öntött az előcsarnokba, majd azt meggyújtotta, miközben a hívek a templomban szentmisére készülődtek. Ezután elmenekült, de a rendőrség autós üldözés után elfogta. Shields azt mondta nekik, hogy a katolikus egyházat egy „küldetés" miatt támadta meg, mert "problémája volt" velük.

Bostonban egy gyújtogató után nyomoznak a rendőrök, aki a Szent Péter plébániatemplomban felgyújtotta Szűz Mária szobrát. A New York-i Queensben pedig valaki vandál módon rongált meg egy Szűz Mária-szobrot, és az "idol" feliratot festette rá. A rendőrség a helyi kamera képei alapján próbálja meg azonosítani a tettest.

forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20200719-virusszeruen-terjednek-a-katolikusok-elleni-tamadasok-az-egyesult-allamokban.html

kezdőkép: vasárnap.hu