Hrubík Béla ismét hozta a formáját:
Nem akármilyen személyiség, hanem egyenesen a Soros birodalom evolúciós zsákutcájának legkiemelkedőbb alakja, ahogyan Donald Trump fogalmazott, a ,,kis degenerált”, tette tiszteletét Ukrajnában, ahol minden lehetséges módon kényeztették a számára legdrágább felét, amin sajnos Banderisztánban osztozniuk kell az ébenfa színű házi gorillájával...

Az izraeli-palesztin konfliktus kirobbanása óta, mely azóta háborúvá nőtte ki magát, ez volt az első jelentősebb külföldi politikai celeb látogatása a muzsikoknál, ami egy röpke, szivárványos fertály órára ismét a figyelem lapszéli látókörébe terelte Kelet- Bandarisztánt. Bár a Soros birodalom haszonélvezője se nem politikus, se egyetlen ország választott vezetője, mégis nehéz eldönteni, vajon a hajbókolás, és az előtte szőnyegen csúszás-mászás valójában a pénzének , vagy neki szól, de szinte mérget lehet rá venni , hogy az előbbinek.

A Soros klón, melynek háborúpárti , sátáni , az emberi nyomoron és kiszolgáltatottságon nevelkedő birodalma, mely milliárdokat kaszíroz a hadiiparban és az energiaszektorban befektetett értékpapírjain keresztül, újabb terepszemlét tartott az általuk finanszírozott, fegyverekkel rommá lőtt, de előtte sem virágzó ország maradéka fölött, hogy a halottakat, a hadiárvákat, a megnyomorított katonákat és családjaikat félretolva, még kiválogassa azokat a területeket, melyekből hasznot húzhat majd a jelenben és a jövőben egyaránt.

Harminc éve van jelen a Soros féle Nyílt Társadalom eszméje bárzongoristáéknál, vagyis ennyi ideje mossák az erre kiválasztott ukránok agyát minden szinten, ami végül is meghozta a gyümölcsét, hiszen mára az ország a totális csőd szélére sodródott, ami alapfeltétele annak, hogy egy Soros féle klón veteményezni tudjon itt. Bár vetni vethet, aratni leginkább a nyomor fog.

Az ország gazdasága, mely leginkább a fekete Afrika fejlettségét idézi romokban, és a világ adományainak lélegeztető gépére van kötve. Energiaszektora az összeomlás szélén egyensúlyozik, és a jogállamiságot a jog helyett, az önkény, a káosz, és az önbíráskodás jellemzi. A sajtó és vallásszabadság gyakorlatilag nem létezik, és a kisebbségi oktatási rendszer alulról előzi az egykori román diktátor, kondukátor, Nicolae Ceausescu grasszálását. A társadalma, már amelyik még otthon van, a béka segge alatt van, ellenzéki politika likvidálva, és a parlament, a Verdhova Rada, gombnyomásra szavaz, mint a zombi filmekben, Zselé elnök minden kívánságáról.

Az ország korrupciós indexe lyukat üt az ózonpajzson. És ez akkor is így van, ha mást hazudnak nekünk szemrebbenés nélkül a liberális páneurópai FOS ( Független, Objektív, Sajtó) –ban. És nem segít ezen az a kínos és szánalmas vergődés sem, amivel a jelenlegi EU-s vezetés, minden jogi, és mások számára kemény feltételként szabott szabályrendszert felrúgva, a csatlakozási tárgyalások megkezdését ígéri Ukrajna számára, az EU tagság elnyerése érdekében.

Akinek volt elég türelme nemrégiben, és nem dobta ki a tévékészülékét az ablakon Ursula nincs már Leyyebb sajtótájékoztatóját hallgatva - aki, mint egy felhúzhatós, műanyag kínai ugatós játékkutya bejelentette, hogy Ukrajna teljesítette szinte az összes területen a csatlakozási feltételeket a háború közepén - annak javaslok néhány kapszula Diazepan-t, vagy Valerian cseppeket nyugtatóként. Ettől a némbertől még a szerelmes juhok, vagy a sarki fény is hitelesebb. Ha időben kézhez vettük a hányásra előkészített zacskókat, akkor még a hangos rosszullét zaja előtt meghallhattuk, hogy Banderisztánban, mind az oktatás, mind a korrupció, mind a gazdaság, mind a jogállamiság területén óriási előrelépések történtek. Azok. A hazugságvizsgáló gépeket kínosan kerülő Bizottsági elnök asszony nyilatkozata alatt sem a föld nem nyílt meg és, hogy egyetlen egy, arra járó tisztességes ember sem vágta szájon ekkora hazugságok hallatán, azt jelenti, hogy a szovjet típusú Unió pártcsinovnyikai egytől-egyig olyan jellemtelen senkik, akik nemcsak Európa polgárait, de a tisztességes és hiteles, őszinte, politikai kultúrába vetett hitet is végleg száműzték a csilli-villi brüsszeli palotákból.

Brüsszelben előbb találkozhatunk az igazi Jetivel, vagy egy bevásárolni induló szemüveges wombattal,mint egy józan, Európa polgárait szolgáló politikussal. Nincs kizárva, hogy ezen az állapotokon, már tényleg csak az iszlám térhódítása segít - amelynek törvényeiben inkább felsejlik a rend - mert a jóistent már régen száműzték még a székhely környékéről is. Ezek az újmarxista, liberális, génmanipulált globalista mutánsok, akik most csukott szemmel nézik( vagy nem) ahogyan az általuk támogatott palesztin infrastruktúra fejlesztésére küldött euró milliókat, melyet a Hamasz terroristái egy az egyben lenyúltak, és házi hadigyárakat és rakétakilövőket gyártották belőle, és amit az illegálisan Európába özönlött muszlim csürhe most azzal köszön meg, hogy Nyugat- Európa utcáin grasszálva, a terroristákat támogatva, Dávid csillagokat festenek az ott élő zsidók házaira, pont úgy, mint egykor a nácik tették azt a zsidók elleni pogromok idején a hitleri Németországban.

Erről, érdekes módon, a töppedt, zsidó származású trónörökös, Soros Alex sem ejtett egy bíráló szót, ukrajnai, sem egyéb más megnyilatkozása kapcsán. Bár akinek az apja, a vagyona egy részét a náci haláltáborokba elhurcolt és elpusztított zsidó embertársainak elkobzott vagyonából szerezte, s lett belőle milliomos, nem is csoda. Az antiszemitizmus ma Európában teljesen elszabadult, és újjáformálódik, hiszen pont az a liberális, baloldali politikai elit kussol és hallgat tétlenül és alibista módon a zsidóüldözésről, támogatva a Hamasz-szimpatizáns csőcseléket, akik eddig felkoncolták, tönkretették, és ellehetetlenítették azokat a jobboldali , konzervatív embereket már annak kapcsán is, ha a zsidó szót egyáltalán kiejtették a szájukon.

Minden szürreális és egyben kaotikus is Európában , és azt látni, hogy a tehetségtelen nyugat-európai politikai elitnek annyi ráhatása van erre a helyzetre, mint a lepke szellentésnek a klímaváltozásra és ezen belül is a széndioxid kibocsájtás megnövekedésére. Azt viszont látni, ha itt nem történik valami az Európai Parlament összetételében és az Európai Bizottság vezetésében, elsüllyedünk a káoszban, és felszámoljuk azokat az ezeréves értékeket, melyek ez idáig megtartották ezt a vén kontinenst.

 Hrubík Béla(FB-oldala)