Béla most nagyon dühös lehetett és biztosan elege van a mellébeszélésből: „…Takarodjanak el addig, amíg szabadon mehetnek, mert eljön az idő, amikor már nem lesz választásuk…“

- – – – – – – – – – – – – – – – – -

 Hrubík Béla: NYÍLT  levél az európai ZÁRTosztályra!

Ursula van még mindig Leyyebbnek, tiszteletlenül a figyelmébe!...

A nép nevében írok Önöknek, akik egy olyan, maguk köré álmodott buborékban élnek, mint a zárt osztályon kezelt ápoltak a pszichiátrián, azzal a különbséggel, hogy az ápoltak Önöktől eltérően felügyelet alatt vannak, így nem képesek kárt okozni másokban, azok vagyonában és testi-lelki épségében.

Ez Önökről, akik ma az Európai Uniót irányítják, nem mondhatjuk el.

Annak a népnek a nevében írok, akiknek az érdekeit, jövőjét, sorsát, életkörülményeit, a mindennapi gondjaikkal és megválaszolatlan kérdéseikkel együtt, Önök átdobtak a kerítésen, mint egy darab száraz ágat, és akik ezen polgárok nevében, az ő és gyermekeik kárára, munkájára, nem kevés terheket raknak a megkérdezésük nélkül. Évtizedekre előre, milliárdokat adományoznak mindenféle felhatalmazás nélkül, korrupt és fasiszta eszméket támogató, halállistákat készítgető, a jogállamiságot két lábbal tipró ország vezetésének. Önök különböző országokból kerültek ide, ezekre a posztokra, különböző megfontolásokból, azonban egy közös nevező van Önökben: odahaza már nem bíztak Önökre még egy bezárásra ítélt trafikot sem, mert annak működtetésére is alkalmatlanok. Az albán miniszterelnök szerint az Európai Unió vezetése egy nagy kupleráj, saját madammal. Nos ilyen az, amikor egy le nem fizetett, kis európai állam vezetője, minden gátlás nélkül nyilatkozhat az EU munkájáról. Komolyan kell őt venni, mert az albánok már puszta kézzel is harcoltak az olasz repülők ellen a II. világháborúban, amikor az öklüket rázták feléjük, lőszer híján.

Az egykori EU alapító atyái foroghatnak sírjukban. A keresztény értékekre épülő egykori Unióban ma két lábbal tiporják a kereszténységet habzó szájú kommunisták és vérliberálisok, a családot, és mindenkit, aki ezen értékeken alapuló életet próbál tervezni, önmaga és családja számára. Önök az egykor szebb napokat megélt kontinenst kiszolgáltatták és amerikai gyarmattá züllesztették és minket, európai polgárokat gyarmati rabszolgasorsra szánnak, akik majd bólogatnak a dilettáns, önsorsrontó, minden szakmaiságot és profizmust nélkülöző döntéseikhez.

Önök a nép megkérdezése nélkül ruháznak önmagukra olyan fajsúlyos döntési jogokat, amelyek messzemenően és fájdalmas következményekkel érintik az európai polgárokat, a felnövekvő generációk jövőjét. Az USA érdekeinek kiszolgálása érdekében teljesen feladták az EU önállóságát. Önök erélyes, és tekintélyes Európai vezetők helyett, most gyarmati helytartók, azon fajtából is a legszánalmasabb és legtehetségtelenebbek, de egyben a legtelhetetlenebbek is, ami a saját szükségleteiket illeti, mert ott nincs spórolásra utaló intézkedés. Azt csak a polgáraiktól várják el. Úgy rángatja Önöket egy vén, demens amerikai báb, aki hivatalosan szellemekkel diskurál és fog kezet, mint a bábszínházban egy színész. Nem csoda, hogy az így kerekedett politikai produkciók is hasonlítanak a bábszínházi előadáshoz, melyhez szívesen társul a másik színész is, aki az oligarchák által uralt és az USA-nak kiárusított országát Ukrajnát, szőröstül, bőröstül eladta felvonuló terepnek, elődeivel egyetemben, az oroszok ellen vívott amerikai háborúhoz. Az igazságot azonban nem hallgathatják el, és a hazugságaikat már nagyon sokan nem hiszik el Önöknek.

De nagyon tévednek, ha azt hiszik, hogy ez következmények nélkül marad. Miközben álszent módon egyre-másra hozzák az idióta szankcióikat, melyek mindenkinek ártanak, kivéve annak az országnak, Oroszországnak nem, amely ellen irányulnak. Önök a dilettáns intézkedéseikkel nem tönkretették, hanem gazdaggá emelték a gyűlölt oroszokat. Miközben Putyint nácizzák és Hitlerhez hasonlítják – nem a védelmében mondom - a művelt Európában művészeket, sportolókat, írókat, zenészeket, énekeseket, egyszerű embereket listáznak származásuk miatt, könyveket, irodalmat, zenét likvidálnak, mint hajdanán Hitlerék, az Önök hallgatólagos, sokszor beleegyező támogatásával. Nem gondolják, hogy Önök sem különbek Putyinnál? Mindent tönkretesznek maguk körül, de nincs egy épeszű európai vezető Orbán Viktor magyar kormányfőn kívül, aki kimondaná, hogy meztelen a királynő és az egész, bohócokból álló udvara.

Hazudnak arról, hogy az orosz energiahordozókat mástól pótolni tudják, félrevezetik és becsapják önmagukat és a közvéleményt, esélyt sem adva az európai polgároknak, hogy időben felkészüljenek arra, amire nem lehet felkészülni és a háttérben mindenki kiskapukon keresztül próbálja beszerezni azt, amit nyíltan elutasít, hogy mentse, ami menthető. Ekkora álszent és hazug vezetőket, mint Önök most, annak idején csak a kommunista diktatúra legsötétebb korszakában hozott felszínre a politikai salak. Önök nemcsak embernek hitványak, de még kommunistáknak is alkalmatlanok, mert azoktól nem vártunk mást, de most már Önöktől sem. Az eddig megrendezett klímacsúcsok eredményeit, ahová külön, egyesével, álszent módon, környezetszennyező repülőgépeken érkeztek, és ahol a legtöbbjük átaludta a felszólalásokat, semmisnek tekinthetjük, hiszen minden, a környezetre káros technológiát újraindítanak, hogy mentsék a tehetetlenségükből és a tehetségtelenségük következményeként mindnyájunkra rázúduló energiaválságot, és a teljesen érdemtelenül betöltött tisztségeiket.

Önök egyénileg és kollektívan is felelősek lesznek azért, hogy a bolygónk folyamatosan felmelegszik, és benne tovább melegednek a liberális eszmékkel felkent LMBTQ ideológusaik, bár ez utóbbiakért nincs bennem semmilyen szánalom.

- Vádolom Önöket a gyermekeim és az unokáim jövőjének tönkretételéért.

- Vádolom Önöket az Európai kontinens gyarmattá züllesztésért.

- Vádolom Önöket az Európai Unió eladósításáért!

- Vádolom Önöket az alapító atyák eszméinek megtagadásáért.

- Vádolom Önöket Európa népei jövőjének elsikkasztásáért.

- Vádolom Önöket az elhallgatott igazságokért, és az igazságra emelt hazugságaikért.

- Vádolom Önöket, mert nem a békét, hanem az értelmetlen háború folytatását támogatják.

Önök mind politikusként, mind vezetőként, mind emberként megbuktak.
Takarodjanak el addig, amíg szabadon mehetnek, mert eljön az idő, amikor már nem lesz választásuk.

Ne feledjék soha: Vox populi, vox Dei! A nép szava, Isten szava, még akkor is, ha Önök már nem hisznek Istenben!

Hrubík Béla
(Az írás megjelent a www.piros7.es hírportálon )