Kétféle ember van ma a világon. Aki már járt a kis zöld emberkénél, Volodymyr Zelenszkijnél fejet hajtani Kijevben, és aki nem. Ez az állapot ma olyan fok- és demokrácia mérője az emberiségnek, mint annak idején a holokausztról való megnyilvánulás...

Mára már kifakult ez a fajta megközelítése a demokrácia mérésének. Elavult. Ma Zelenszkij a fokmérő, az emberi minőség alfája és omegája, meg talán az omikronja is, minden szempontból.

Az USA magas rangú képviselői, tábornokai, vezérkari tisztjei, egymásnak adják Kijevben a kilincset, ami nem meglepő, hiszen a saját háborújukban illő megjelenni, hogy legalább számba vegyék, vagy ne adj Isten, fejet hajtsanak az áldozatok előtt, melyek az ő lelkiismeretüket terhelnék, ha lenne ilyen nekik.

Nem véletlen, hogy váratlanul, természetesen szigorúan titkosan, megjelent az Egyesült Államok Képviselőházának elnöke, a botoxszal kipumpált Nancy Pelosi is, aki korához vagy a karóhoz képest jól néz ki. Minden esetre biztos, ami biztos, Volodymyr rögtön kitüntette a nők részére fenntartott Olga hercegnő-renddel. Olga hercegnő állapotáról még nem kaptunk híreket azóta.

A villámlátogatást azért tartották előre titokban, mert nem tudták, milyen hatást gyakorolt volna a harcoló felekre, ezért most nem is volt helyszíni, CNN és BBC kataszrtófa forgatás, tekintettel arra, hogy még nem készültek olyan felvételek, hogy egy Nancy Pelosi két csecsen. Azt még nem tudjuk, hogy a látogatásnak köze van-e a Múmia visszatér című film közelgő, európai helyszínen való forgatásához. mert ezt sem meg nem erősítették, sem nem cáfolták.

Pelosi a legvénebb, és a legmagasabb rangú amerikai politikus, aki az ukrajnai háború február 24-ei kezdete óta felkereste az országot. Egy kongresszusi képviselőkből álló küldöttséggel érkezett előre be nem jelentett látogatásra Kijevbe, amelynek Barbara Lee, Jason Crow, Jim McGovern, Adam Schiff, Gregory Meeks és Bill Keating is tagja volt. Egyedül már csak az elnök, Joe Biden nem járt itt, orvosai és tanácsadói javaslatára, no meg a drogos fia, Hunter, akit próbálnak lehetőleg minél távolabb tartani ettől a helytől s akit úgy bújtatnak, mint egykoron a Veszta szüzeket a trójaiak elől, de még magától a szótól is, hogy Ukrajna.

Most, hogy egyre gyakrabban merül fel Ukrajna kapcsán az Egyesült Államokban is Hunter Biden neve, főleg a nem létező biológiai laboratóriumok kapcsán, meg a laptopjáról letöltött, kokainos bódultságban nőket és gyerekeket erőszakoló fotói láttán, melyek következtében meglehetősen tiszta kép alakul ki bennünk, az amerikai milliomos csemeték szeánszairól, életviteléről, és politikai, emberi kultúrájukról. Ha valamit, talán ennek az emberi mocsoknak az exportját nem hiányoltuk Európában, bár csak halkan jegyzem meg, hogy Ukrajna európaisága számomra hatalmas kérdőjel. Mert nem a búza, a napraforgó és a kukorica termesztésének a mennyisége határozza meg számomra azt, hogy valamelyik ország európai kultúrát képvisel vagy sem. Ott, ahol a milliárdos oligarcháknak saját félkatonai szervezeti vannak, ott ahol a drog, a gyerek- és szervkereskedelem, a prostitúció exportjából élő maffia társadalomnak olyan mély gyökerei vannak, mint ott, az az ország számomra közelebb van Kolumbiához, mint Budapesthez.

Joe Bident ugyan nem engedték Ukrajnába, azonban szem nem maradhat szárazon, mert jön az amerikai first lady, Jill Biden, aki ötnapos útja során Szlovákiát és Romániát , mint a leghűségesebb csatlós országokat is meglátogatja. Találkozni fog minden olyan hitvány vezetővel, aki fontosabbnak tartja a jutifalatot és a seggre pacsit, saját országának és népének biztonságától és jólétététől. Természetesen lesznek érzékenyítő találkozások is a média részére, és még az sincs kizárva, hogy egy főhajtásra Kijevbe utazik, hogy személyesen hódoljon Szent Volodymyr előtt, aki Amerika európai földi helytartója.

Friss, orosz propaganda hír, hogy elkapták a körülzárt Azovstalból szökni akaró Trevor Cadieu kanadai tábornokot, aki természetesen nincs ott és aki személyesen vezette és felügyelte a szintén nem létező First Biolabort, ahol 18 ember dolgozott egy halálos vírus előállításán. Állítólag Moszkvába szállították, hogy "önként“ beismerő vallomást tegyen. Gondolom érdekes információk fognak még itt napvilágot látni a nem létező biolaboratóriumok működéséről és helyéről Ukrajnában. Csak remélni tudjuk, hogy ezek az infók segítenek majd egyes európai országok vezetőinek tisztábban látni abban, hogy mi is zajlik ma Ukrajnában és miért.

Addig azonban mindenkinek kötelezően tartania kell magát az európai fősődor politika elméletéhez és önként, dalolva kell védenie Ukrajna becsületét, mind(enki)halálig.

Hrubík Béla
(Az írás megjelent a www.piros7.es hírportálon )