…mert, hogy nem a miénk, az biztos - írja Hrubík Béla a globalista puccskisérlet kudarca után (szerk.)...

Újra megteltek Szlovákia terei. Nem a karácsonyi forralt bor illatával, vagy a kürtős kalács hívogató, csalogató melegségével, hanem punccsal, vagyis inkább puccsal fenyegető , Istenadta néppel.

Alig néhány hónappal a demokratikus, vagy annak vélt, parlamenti választások után ( amely mindig attól függően demokratikus vagy sem, hogy éppen a háttérhatalom által fizetett csicskások nyerik, vagy nem) a nemrégiben bukott, vagy saját magát megbuktatott, jelenlegi ellenzék vezényletével újra az utcán vannak a jogállamiságot féltve féltők, a félelmet csak a Hitchcock filmekből (nem) ismerő szerelmesei.

Mondjuk meg őszintén, kicsit nevetségesnek tűnik, hogy a többszörösen megítélt kormánygyilkos, a közpénzen "dubajozó" SaS-fióka, vagy éppen a Progresszív Szlovákia agresszív szárnyának külföldről fizetett bérrettegője, nem akarja tudomásul venni az általuk nem preferált (csak győzelem esetén) népakaratot, mely akárhogyan is, de döntött. És nem azt döntötte, hogy egy Soros gatyamadzagján csüngő genderlobbi, és külföldről fizetett zsoldosokból álló, kereszténytagadó, politikusnak álcázott, globalista kiszolgáló személyzet vezesse ezt az országot. ( A mai írásomnak nem témája a jelenlegi, Lenin fiúk által alapított kormánypártok minősítése, azt már régebben megírtam, és a Lenin Mauzóleum kapuőreiről, és az Auróra ágyútöltőiről is megvan a véleményem).

De az ami most történik a Speciális Ügyészség megszüntetésének ürügyén, az már láthatóan túlmutat a karácsonyi fényeken, és láthatóan a zajos, globalista háttérhatalom székfoglalójának az előkészülete, a Grassalkovich (téli) Palota elfoglalására. És nem ez a harc(roham) lesz a végső! Ha egy átlagos polgárt megkérdeznénk, vajon most a karácsonyi ünnepek előtt, mi fontosabb számára, a speciális ügyészség megszüntetése ürügyén folyó tiltakozás vagy a karácsonyi mákos bejgli minősége iránti aggódás, akkor száz egyszerű emberből, kilencvenötnek a mákos bejgli jutna az eszébe.

És ez nem az ,, eccerű” embereket minősíti, hanem ennek az országnak a ,,naccerű” politikai kultúráját, mindennel együtt , amit ez ma jelent vagy jelenthetne.

Láthatóan nagy riadalmat okozhatott, hogy nem a Soros (ötéves)terv szerinti eredmény született Szlovákiában a legutóbbi parlamenti választásokon. Aki nyitott szemekkel jár, és nem csípásan, "vietnamkiban” nyilatkozik a közszolgálati rádióban, az láthatja, hogy a fejlett Nyugaton nagyon kiverte a biztosítékot a zsoldosnak kiszemelt, Šimečka- féle progresszív irányzat bukása. Pedig még a holtverseny látszatát is bevetették, amikor egy bukott politikai hullát is indítottak a startvonalról Mikulás Dzurinda személyében, aki a saját Hídján sem tudott átfutni, nem hogy a célvonalon. A holtversenyből végül is funusz lett. Az, hogy a parlamenti választásokat egy aránylag, a ,pöcegödörből nézve”, szuverenista alakulat nyerte, az egyenesen tragédia volt a mai, zsoldos kesztyűbáb EU-s vezetés számára, de hogy a köztársasági elnöki posztot is egy lehetséges, nem általuk beültetett globalista klón nyerje, hanem egy esetleges szlovák ,,hazaffy” ( nem tisztem a szlovák ,,hazaffyságot” , vagy ennek a szónak a valódi tartalmát sem most minősíteni) az egyenesen katasztrófa lenne.

Amit ma a tereken látunk, az ennek, a nyugaton nyomtatott bakelit kislemeznek a hangos, 3D-s változata. Ehhez szolgáltat ócsított biodíszletet, néhány önjáró, önmagát vezetőnek gondolt, közösségünk oldalvizén evezgető, és közös halastavunkban halászgató, liberális magyar értelmetlenségi is, akiknek még ,,jóvilágvan”. A bőség kosara, meg szaruja miatt. Most még. A tisztánlátás azonban nem fizetett munkahelyi ingyen kávé a büfében, hanem a tiszta gondolkodás és tiszta lélek ajándéka, eredménye, ami nem mindig társul a fizetési szalagon alul feltüntetett számok nagyságával és mennyiségével sem. Bár ezért is meg kell dolgozni egy életen át, mert mondjuk ki, manapság tisztán látni eléggé drága dolog, luxus, amit csak azok engedhetnek meg maguknak, akik a közösségükért, és nem a közösségükből szeretnének élni az elkövetkező évtizedekben (is).

Nos, visszatérve az eredeti gondolatmenethez, elkezdődött a karácsonyi színházi fesztivál, mely láthatóan egészen Húsvétig kitart majd, amit röviden reklámozhatnánk akár a ,,Jézuskától ,a géppuskáig” meghirdetett címmel is, vagy míg el nem viszi a nyuszi, vagy megnyugtatóan elő nem ugrik a varázsló cilinderéből Ivan Korčok képében, hogy egyből friss tojásokkal telepetézze a Grassalkovich palotát a nyugati Soros ügynökök örömére, és az egész globalista "anyaszennyegyház” javára. Számunkra, felvidéki magyarok számára, ez az előadás azonban nézhetetlen, legalább is azon a szemüvegen keresztül, melyet (nem)szeretett országunk szemészei készítettek nekünk a Trianoni, (állat)orvosi rendelőben.

A manta-rája állítólag az óceánok legokosabb teremtménye. Nem bizonyított, de a tengerbiológusok állítják, hogy felismerik önmagukat a tükörben. Nos, ez a mostani liberális politikai elitről nem mondható el bizonyosan. Egy dolog biztos. A bankok azért vannak, hogy állandó adósságcsapdában álljon a világ. A gyógyszer gyártók azért léteznek, hogy folyamatosan mérgezzenek, (fél)betegen tartsanak minket. A fegyvergyárosok érdeke, hogy mindig háborúk legyenek a világon. És a FOS (független objektív sajtó) média felelőssége, hogy soha ne tudjuk meg az igazságot. Ebből a perspektívából, szemszögből nézve, ez a globalista vergődés, is csak egy optikai csalódásnak tekinthető, melyet tíz normális emberből, kilenc helyszíni szemlevételezésre nem ajánl. A terek ugyan látszólag megteltek, azonban nyugodtan kijelenthetjük, az LGT-vel ellentétben, hogy nem miénk itt a tér.

Hrubík Béla (FB-oldala)