Azt, hogy Brüsszelben, az európai adófizetők és Soros György pénzén politikai analfabétákból próbálnak kiképezni hazaáruló dilettánsokat, az nem kérdés. Ez tény! Csak a hajlandóság a mérce. Nincs más követelmény... 

Ezt a feltételt a magyarországi és a közép-európai liberális elit simán teljesíti. Miközben a degenerált európai politikum azzal volt elfoglalva, hogy az LMBTQ propagandát nyomassa az emberek agyába, és megbüntesse Magyarországot azért, mert törvényben állt ki a gyermekek jogainak védelmében, a tálibok 20 év nyomort, nélkülözést, öldöklést, és megannyi emberéletet követelő értelmetlen afganisztáni háború és amerikai demokrácia export után, csendben, minden ellenállás nélkül, visszafoglalták a saját országukat.

Az amerikaiak által kiképzett, 300 000-es afgán hadsereg, a szagértelmükre bízott modern amerikai fegyverekkel együtt, tárcán adta át a hatalmat egy új iszlám állam megteremtőinek. Az amerikai katonák, szövetségeseikkel, hivatalnokaikkal és kiszolgálóikkal együtt menekülnek az országból, mint az űzött vadak. Ami mögöttük marad az a káosz, és a magára hagyott, becsapott afgán emberek tízezrei, akik hittek az amerikai demokrácia megteremtésében. Tévedtek, mind megannyi országban, ahová ez a csürhe, politikai kultúr exportnak álcázott rablással betette a lábát. Irak, Szíria, Líbia, ….sorolhatnám. Ami most Afganisztánban történt, az a nyugati demokrácia, és liberális csaholó kutyáinak, éltetőinek, médiájának, bankárjainak, a globalista elitjének totális csődje. És nincs semmilyen mentség. Ez az igazság. Az USA néhány évvel ezelőtt szabadította ki egy pakisztáni börtönből azt a ,, mérsékelt” tálib vezért Malavi Hibatullah Ahundzadát, akivel politikai üzletet szerettek volna kötni. Nos ez olyannyira jól sikerült nekik, hogy most ő lett az Afganisztáni Iszlám Emirátus korlátlan ura. Csináltak egy új Emírt, nem mintha nem lenne belőlük így is elég!

De nincs még minden veszve, hiszen a Soros pénzén kiképzett, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, pincsikutyák nyávogásában éldegélő Momentumos EP képviselő, Csekk Katalin (lánykori neve Cseh Katalin, de ez sem segít rajta) nyilatkozatot adott ki a tálib honfoglalás kapcsán, amely így szól: „A külügyi bizottság tagjaként nem fogom hagyni, hogy az emberi jogi atrocitások elkövetői elkerüljék a felelősségre vonást” . Azt nem tudjuk, hogy a hír hallatára, fegyvereiket, motoros és egyéb hadi felszerelést hátrahagyva, hanyat-homlok menekülő tálib ezredek képei jelennek-e majd meg a közben riporteri gúnyáját gyorsan burkára cserélő amerikai CNN hírműsor riporterének helyszíni tudósításából, vagy a porban fetrengő, magukat halálra röhögő katonák képei. Egy azonban biztos: az Európai Unió vezetői, és az EP liberális képviselői olyan messze vannak a realitásoktól, mint Brüsszel Kabultól.

Az viszont elvárható lenne, a habzó szájjal a gender ideológiát és transzjogokat védő liberális politikusoktól, hogy a komfortzónájukból kikelve, magyarul a seggüket megemelve, tömegesen induljanak el Afganisztán felé, ahol roppantul nagy szükség lenne rájuk a talibán meggyőzésében, hogy az iszlám zászlaja mellé kitűzzék a szivárványos zászlót is Kabul fő épületein és hivatalaiban, mert ott,most, egyértelműen, már csak ez hiányzik! Így legalább bebizonyíthatnák, hogy nemcsak üresfejú , pubertás középiskolásokat és négyéves gyermekeket tudnak meggyőzni nemváltó műtétre buzdítani, hanem kicsit komolyabb embereket is.

Gyorsan felébrednének, hogy milyen párhuzamos világegyetemben élnek.

És csak azért, hogy végre világos legyen mindekinek mi is történik, miközben Donald Trump, az USA egykori elnökének twitter fiókját törölték az amerikai sajtószabadság éber őrei, a Tálibok vezetőjének Malavi Hibatullah Ahundzadának vígan él a fiókja. Hogy is van ez tisztelt disznófejű nagyurak?

forrás: Hrubík Béla FB-oldala