Ha valaki most azt hiszi, hogy Gyurcsány Ferenc öszödi beszédéről fogok írni, nagyot téved...

A nagy szlovákiai demokráciában, ahol zsigeri gyűlölettel a magyarokat, és a magyarországi választásokat kritizáló vérliberális értelmiség és a közreműködésükkel kormányzó jelenlegi kormánypárt, aki a saját népét félrevezetve és becsapva, és az amerikai érdekeket alulmúlhatatlan mértékben kiszolgálva, mint egy pincsi kutya a jutalom csontért, egy célkeresztet rajzolt Szlovákia térképére, hogy ide lőjjetek, olyan ingoványos talajra tévedt, amelyre a rendszerváltás óta még nem igen akadt példa.

Egy demokratikus választásokon, Szlovákia tőszomszédságában, a negyedszer is 2/3-os többséget szerzett legitim magyar kormányt, aljas és megengedhetetlen módon lefasisztázni, európai elszigetelést kérni rá, az szerintük demokratikus és elfogadható, ellenben egy országot, Szlovákiát, kiszolgáltatni egy nyílt, háborús konfliktus szomszédságában, méregdrága rakéta elhárító rendszer titokban való átadásával, ingyen és bérmentve, parlamenti felhatalmazás nélkül, az rendben lévő, a parlamenti demokráciában elfogadott dolog.

Nem beszélve arról, hogy az ország védelmi minisztere, néhány nappal ezelőtt, egy esti tévéműsor keretén belül, amikor szembesítették őt video felvételekkel a katonai transzport vasútra rakodás logisztikájával, a nézők szemébe hazudva, szemrebbenés nélkül letagadva azt, hogy a szerelvény, mely az S-300 –as, egykori szovjet légvédelmi rendszert viszi, mely Ukrajnába indul, mindent alulmúl, amit miniszter megengedhet magának. Az a minimum, hogy ezek után fogja a kalapját és eltűnik a közéletből.

Az a második minimum, hogy a vodkaárusnak is gyenge minőségű kormányfő elnézést kér a Szlovákiában élő, adófizető emberektől, hogy kiszolgáltatta ezzel az országát és polgárait egy lehetséges katonai konfliktusnak, mert egy olyan katonai nagyhatalommal szemben foganatosított intézkedést, mely előre figyelmeztetett mindenkit, hogy minden fegyverszállítmány potencionális katonai célpontot jelent számára. Megkérdezném, amennyiben az Egyesült Államok állna most hadban valamelyik Európai országgal, mint ahogyan azt tette a balkáni háborúban a kilencvenes évek végén, amikor is civil célpontokat bombáztak az ENSZ felhatalmazás nélkül Belgrádban, akkor is beszállt volna-e háborúba, a megtámadott fél oldalán?

A kérdés költői, tudjuk hogy nem, mert az ilyen semmirekellő csicska szolgák, akik mindenféle mérlegelés nélkül másznak négykézláb a globalista gazdáik előtt, mint a bábszínházban a házi kedvencek, nem szoktak mérlegelni. Magyarázkodni annál inkább. Lesz is mit, mert a felháborodás az országban nagy és jogos. Azt hittük, hogy Gyurcsány Ferenc kommunista hazugságpolitikájánál nincs lejjebb Európában. Nos sikerült Szlovákia jelenlegi kormányának beérnie, sőt, balról előznie az öszödi böszmét...

Hazudni már megtanultak, reggel, délben és este is, amivel hamarosan ismét lehetővé teszik azt, hogy visszatérjenek a hatalomba azok a valódi kommunisták, akiket nemrégiben, még közösen kívántunk a hátunk mögé se, a politika szemétdombjára.

Kiderült azonban, hogy ebben az országban mindegy ki kormányoz. A maffia módszerekkel ügyeskedők, az újságírókat gyilkolók (de szigorúan csak demokratikusan, mert a liberális sajtószabadság hazájában, itt ezt is lehet) vagy a globalista szolgák, mert mind a két felekezet, csak a saját kis érdekszférájában tud gondolkodni, és számukra az emberek nem jelentenek semmit. Miközben a mezőgazdaság a csőd szélén van, miközben a szlovákiai egészségügy a padlón van,( saját bőrömön szerzett tapasztalatból mondom) az orvosok országosan sztrájkkészültségben vannak, amikor az élelmiszer és az üzemanyagárak ellenintézkedések híján szabadon fosztják ki az embereket az utolsó ,megtakarított pénzüktől, akkor az ország miniszterelnöke úgy viselkedik, mintha Szlovákia, Ukrajnának valami keleti megyéje lenne, és nem egy szuverén ország, ahol a döntéseket egy amerikaiak által hatalomba juttatott bábszínész hozza, mi meg ugrásra készen várnánk, hogy a kívánságait teljesítsük.

Felháborító az a szervilizmus, amellyel mindenáron, szó szerint minden áron ( mert az adófizetők pénze az nem drága) meg szeretnénk felelni az amerikai elvárásoknak, egy seggre pacsiért. Szégyen, hogy ide jutott ez az ország és szégyen, hogy ezek után még veszi valaki a fáradságot és más országokba merészeli beletörülni a lábát. Ha van, a mocskos liberalizmusnak és képmutatásnak magasiskolája, akkor az Szlovákiában van.

Hrubík Béla FB-oldala