Folyóink és tavaink vízszintje a hónapok óta tartó aszály, sivatagi hőség, és a csapadékhiány következtében, évszázados minimumra apadt... 

Nem csak a mezőgazdaságra és legfőképpen az emberekre, de a gazdaságra való hatása is katasztrofális ennek a folyamatnak, mert nagyon sok, a villamos energia előállítását szolgáló duzzasztó, gát, vízi erőmű is lassan leállhat, aminek következtében áramszünetek, energiahiány léphet fel.

A világ, és ezen belül Európa csőcselék vezetése mindennek ellenére úgy viselkedik, mint az egykori utasok a Titanicon. Miközben süllyed a hajó, a fedélzeten még szól a zene, a szalonban szivaroznak, vidáman cseverésznek és whiskyt kortyolgatnak a gazdagok, miközben a szegényebb utasok a fedélközben bezárva és kiszolgáltatva várják, hogy valaki kimentse őket. De senki nem mozdul. Itt tartunk ma az idegen érdekeket kiszolgáló Európában.

A modern európai fővárosokban ezerrel dübörögnek a Pride fesztiválok. Ez a senkik forradalma a málnaszörp mellett. Legutóbb a cseh fővárosban, Prágában gyűlt össze 30 000, az állítólag a konzervatívok által üldözött, és a liberálisok védelmét és kiemelt támogatását élvező, a klímaváltozást erősítő melegvérű. Ezek a magamutogató fehérjehalmazok ünneplik, hogy egy négyéves fiú, vagy lány, nemet váltott, válthatott. Állítólag, ez az ő döntése volt. Micsoda hazugság! És micsoda szabadság.

Erre vártunk szocializmusban a kerti budiban titokban két székrekedés között. A felvonulók mocsokban fetrengve gyalázzák a hitet és a keresztény szimbólumokat, ami szerintük rendben van, de ha mi tiltakozunk ez miatt a fertő miatt, akkor homofóbok vagyunk.

Ezért mi inkább, vagy még inkább, csendesen, beletörődbe nézzük, ahogy körülöttünk lassan, de biztosan elpusztult az az édenkert, amit egykoron az ember számára teremtett Isten.

Így nézhetett ki az egykori Római Birodalom, a teljes pusztulása és összeomlása előtt. A büszke németek, akik a III. Birodalom romjain megmaradtak, ma olyan törvényt hoztak, hogy évente egyszer lehetővé tennék a nem váltást. Ez nem ám az a NEM, amelyet IGEN-re lehet váltani. Nem. Ez annyit tenne, hogy ha valaki mondjuk reggel férfiként felkel, és rosszat álmodott, elmehet a kijelölt hivatalba, és minden orvosi és pszichiátriai vizsgálat nélkül kérheti a hatóságoktól, hogy állítsanak ki a nevére egy igazolást, hogy ő mostantól nő. És ha ezt megunta, akkor jövőre megismételheti. Én ugyan nem vagyok se tudós, se politikus, de amelyik ország parlamentje erre a törvényre rábólint és megszavazza, az nem is érdemel egyebet, mint hogy pusztuljon, de az utolsó szálig, hogy még az írmagja sem maradjon, hogy még egy utolsó hírvivő se tudja elmondani a megmenekülése után másnak, hogy én vagyok az utolsó.

Közben ezerrel dübörög az értelmetlen amerikai – orosz háború, melyet az ukránokkal folytatnak le a sátán globalista pénzemberei, akiknek semmi sem elég, és a minden is kevés.

A csontra megvett, tehetségtelen, csicska politikusok százai, akik különböző országokban a mocskos liberális bankárok által finanszírozott, és a hazug, idegen zsoldban álló médiák hazugságaitól megtévesztett emberek milliói által megválasztott kormányokban ülnek világszerte, azt hiszik, ők nem lesznek részesei a nagy bukásnak, ami hamarosan be fog következni. Mint ahogyan a Titanic is elsüllyedt, mert a vas a fizika törvényei szerint nem maradhat a víz felszínén, úgy fog a káoszba süllyedni Európa is, köszönhetően a saját országaikat és nemzeteiket eláruló nímandoknak. Az Ukrajnába ömlesztett fegyverek, és a bábként makogó katonai és politikai vezetők nyilatkozata ellenére, akik naponta, öntelten és magabiztosan jelentik ki, hogy az ukránok megnyerhetik a háborút, csak azt felejtik el, hogy az orosz fél, nem valami afganisztáni strandpapucsos, szakállas, kecskelegeltető nemzete a világnak.

Ez nem szimpátia vagy empátia kérdése, hanem tény. Atomnagyhatalom.

Ha a sarokba szorítják, márpedig ez a cél, akkor van a birtokában egy aktatáska, melynek a nyomógombja több ezer nukleáris rakétát képes útjára indítani. Annyiban reális a hasonlat az Afganisztániakkal, hogy ennek megtörténte után, mi is a barlangokban fogunk lakni, mint a tálibok, ha túléljük. A Jens Stoltenberg nevű NATO főparancsnoknak álcázott globalista tetű, akik csak parancsot teljesít, a héten bejelentette, hogy a békés katonai szervezet (mert ilyen is van ám) akár atomrakétákat is telepíthet a katonai szövetségbe frissen belépett Svédországba és Finnországba, amivel csupán az a baj, mint Ukrajnával, hogy közvetlen katonai fenyegetést jelentenek Oroszországra.

Mondjuk ki, hogy vajon az USA hogyan fogadná a bejelentést, hogy Oroszország atomrakétákat telepít Kubába?

Emlékezzünk csak vissza 1968-ra. A kérdésre mindenki tudja a választ. Nem véletlenül szeretnék újra indítani a következő amerikai választásokon a szellemekkel táncoló, demens Bident, mert a fegyvergyárosokhoz ömlő temérdek pénz, teljesen letakarja az éhetetlen, soha jól nem lakó milliárdos bankárok és kiszolgálóik szemét, abban az érinthetetlen buborékban, amiben ők, és családjaik élnek. Nem hatol be a kisszáradó, és porig égő erdők sóhaja, a bemocskolt és szeméthegyekkel beszennyezett tengerek és folyók csobbanása, az olvadó jéghegyek vízbe ájuló robaja, ahogyan hegyekként leválnak az olvadó gleccserek meredek faláról, de nem ér el a csontra soványodott, és éhségtől haldokló gyermekek millióinak segítségért kinyújtott keze, sem. És nem jut el hozzájuk Isten szava sem, aki naponta figyelmeztet minket, őket is. De senki nem veszi észre.

Mit tehetünk mi, egyszerű halandó emberek ebben a helyzetben?

Elsősorban nem maradhatunk némák, mert vétkesek közt cinkos, aki néma. Ki kell mondani az igazságot és az igazságtalanságot is, azt, amit a szívünk diktál, még ha úgy is tűnik, nem érünk el vele semmit. A gonosz ellen, csak a jó erejével, az imádsággal, és hatalmas hittel lehet harcolni. Nincs más lehetőségünk. A sátán itt van a világban, itt jár-kel közöttünk. Millió szolgája lesi a kívánságát. De itt van Isten is, az ő szeretetével és hitével. Ne forduljunk el Tőle, reményt vesztve, meghasonulva, lehajtott fejjel.

Mert csak akkor tud segíteni rajtunk, ha mi is segíteni akarunk önmagunkon. Az emberi jó, igenis létezik. Bennünk van. Találjuk meg a mindennapokban.

Hrubík Béla (FB-oldala)