A cikk írója – Hrubík Béla – ismert enyhén cinukus és szarkasztikus humoráról, mindamellett mindig elmondja, hogy mit gondol a mindennapok történéseiről, Most sincs ez másképp…(szerk.)

Hozzá kell szoknunk, hogy a mi életünkben már csak sordöntő, vagy még sorsdöntőbb választások lesznek. Ez egy olyan helyzet, hogy az ember vagy inka, vagy még inkább. Ilyen választások várnak ránk jövőre, amikor is új, meg régi hazaárulókat, nemzetárulókat, és Soros ügynököket választhatunk az Európai Parlamentbe.

(…)

Morbid, de gyakorlatilag most ez úgy néz ki, mint a Tanú című filmben, amikor a börtönőr az akasztásra váró Pelikán Józseffel együtt keresi a bitófa előtt állva, a Kotasz nevű hóhért, hogy az felakaszthasson. Azt hiszem itt fog eldőlni, mint a rosszul kitámasztott söprű a fal mellett, hogy a ,,népet nem lehet leváltani” elmélete megbukik.

Mert Európában éppen ez zajlik. Európában ma úgy védik az európai polgárok érdekeit, mint a hadiipar a világbékét. A többnyire liberális, mosott agyú, saját családjaik biztonságát is feláldozó , migráns – és háborúpárti. LMBTQ imádó, priden vonagló ,nemet váltó népet, az európai vezetői zsoldos elit, éppen most cseréli le muszlim vallású, vagy éppen új marxista, anarchista arab, fekete,sárga, meg amilyen színt még akarsz ,hódító népre, hordákra, de nyugodtan mondhatunk csürhét is, akik majd hivatottak lesznek eldönteni az európai kontinens jövőjét.

Németországban a bukott baloldal, hogy mentse az irháját, minden bevándorlónak, függetlenül attól, hogy az jogosult - e letelepedésre vagy sem, terrorista, gyilkos, vagy éppen analfabéta, állampolgárságot adna, hogy azok majd rájuk szavazzanak a választásokon. Ezt mondják önző, politikai érdeknek. Persze csak ideiglenesen, mert később, Allah, meg valamelyik Ajatollah nevében, úgyis saját pártot alapítanak majd, hogy uralkodjanak Marx és Engels kései leszármazottjai fölött. Eljön az az idő, amikor ez a folyamat már visszafordíthatatlan lesz, és akkor már csak idő kérdése, hogy mikor darálják be a keresztény Európát, melyet annyi évszázadon keresztül védtek , óvtak, életükkel és kardjukkal az elődeink.

Egyszer a párt elnöke ( értsd a Szövetség) azt mondta nekem, hogy csak bátran mondjam el a véleményem, mert én a nép hangja vagyok. Nos akkor, Elnök úr, tisztelettel, most látom az idejét annak, hogy a nép nevében elmondjak neked, nektek, néhány dolgot.

Mit tegyen a Szövetség, hogy egy újabb parlamenti sikertelenség után, hiteles, vagy legalább annak látszó politikát mutasson az EU-s parlamenti választások előtt? Ha nem ezt teszik, vagy meg sem próbálják ezt tenni, ott sem lesz képviseletünk. Elég volt a meghunyászkodásból, a jópofiságból, meg a munkát imitáló tehetetlenségből, meg a mindenféle ideológiát képviselő platformokból.

Tehát, ha előre akarunk indulni, kezdjük a változást magunkon. Az a legegyszerűbb , mert a láb, mindig kéznél van. A decemberi Szövetség Kongresszuson, azonnali hatállyal meg kell szüntetni a platformokat, hogy elébe menjünk annak, hogy megint négy évig, a párton belül, külön pártokban hibernálódjunk, külön apparátusocskákban építsen sehova sem vezető hidakat, amolyan családi vállalkozásként, saját kis politikai szemétdombjainkon, egymás ellen építsük a légvárainkat. Ennek most van itt az ideje. Én, szívem szerint átnevezném a pártot is Magyar Szövetségre, de ez legyen legalább vitaindító a kongresszuson, hogy ne csak a levegőt fűrészeljék egyesek két szendvics között. Akinek ez a variáció nem tetszik, az most húzzon el. de mihamarább, fogja a szatyorkáját, és takarodjon a felvidéki politikából 7568-ik szavazónak a bukott Bodri-Most-Híg , vagy 2347-ik szavazónak a Magyart Fúrom lepkefing súlyú pártok mellé.

A kommunikációnkban is kicsit módosítanunk kell. No ha nem is 360 fokban, mint ahogyan a német külügyminiszter Annalena Baerbock szokta volt mondani. Én megelégszek 180 fokos fordulatban is. Ideje lenne az emberekhez nyíltan és őszintén szólnunk. Olyan nyelven, amelyet megértenek. Őszintén, egyenesen, igazul.

Ha hitelesek akarunk maradni , és ezt el akarjuk hitetni az emberekkel, azokkal, akik még hajlandóak gondolkodni, azonnal ki kell lépnünk az Európai Néppárt nevű, a marxizmus és az önkény irányába tolódott gittegyletből, melyet olyan politikai bohóc fémjelez , akti a saját országában (Dojcslandban) még szállodaportásnak sem alkalmaznának. Igen, Manfréd Weberről van szó, de mindegy is a név, mert az itt jelenlévő pártok ideológiai káosza a mérvadó. Keresnünk kell egy konzervatívabb, jobboldali értékrendet valló csoportot.

Az Európai Bizottság vezetőinek képmutatását, hazaárulását, zsoldos mentalitását, az amerikai és Soros érdekek kiszolgálását nyíltan, sajtótájékoztatókon kell kimondani és bemutatni. Tűrhetetlen az a fajta munkamorál, ahogyan dolgoznak. Ha jóba vagy a bizottság bürokratáival, akkor mindent elkennek, eltussolnak. Ha nem, akkor kicsinálnak, tönkretesznek, ellehetetlenítenek országokat.

Nem ismerős ez valahonnan? Abból a marxista-leninista gettóból, ahonnan azt hittük, hogy kimenekültünk a rendszerváltás, vagy gengszterváltás alkalmával? Nyíltan kell szólnunk a Bizottság elnökének felelősségéről, hogy ide juttatta az EU-t, ahol most vagyunk. Az sms-ben lemutyitott, több tízmilliárdos Pfizer-vakcina botrányáról. A nyári, a görög miniszterelnökkel és családjával eltöltött ingyen vakációjáról, ahol Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök a „Villa Micotaki” nevet viselő luxusnyaralójában látta vendégül az Európai Bizottság elnökét. Cserébe a Bizottság elnézi a görög piszkos ügyeket amelyeket más tagállalok esetében bírál. Ez kb olyan, mintha egy igazságszolgáltatásban dolgozó bíró, a folyamatban lévő ügy tárgyalásán a vádlottat képviselő ügyvéddel nyaralgatna az ő pénzén.

Az Európai Bizottság valóban mind a mai napig következetesen hallgat a Görögországgal kapcsolatos problémákról, holott korábban a testület hasonló témákban - ténybeli és jogi bizonyítékok hiányában is - előszeretettel és hangosan bírált más tagállamokat, köztük Magyarországot is. Elég volt a bizottság elnökének csókos képeiből Európa legkorruptabb államának,Ukrajna, milliomos bárzongoristájával, melynek a következményeit velünk, az EU adófizető állampolgáraival fizetteti meg.

Ki kell, teregetni az EU bürokratáinak szennyesét, a korrupciós botrányokat, a politikai hatalommal való üzérkedés tényét, és az ebből fakadó , élősködő életvitelt. Elég volt az Európai emberek és a jövő generációinak eladósításából Ukrajna, és az ott vívott amerikai-orosz háború miatt. Béketárgyalásokat és azonnali tűzszünetet kezdeményezni, mint ahogyan azt az izraeli - palesztin konfliktusban kéri az EU. Ne legyen kettős mérce!

A háború, az háború. Nincs kevésbé nyomorult háború. Mert mindenhol azok halnak meg, akik a legkevésbé sem tehetnek arról. Elég volt az EU hülye, átgondolatlan, az USA érdekeit szolgáló, és minket, európai embereket és gazdaságot tönkretevő szankcióiból. Azonnal állítsák le azokat! Elég az illegális migránsok számolatlan és tömeges befogadásából, és azok áttelepítését előirányzó szándékáról olyan országokba, melyek nem hajlandók importálni a káoszt, bűnözést, és párhuzamos társadalmak létrehozását. Nem kérünk a saját gyilkosaink behozatalából. Nem kérünk az iszlám erőszakos elterjedéséből Európában, különösen a hitéhez és kereszténységéhez ragaszkodó Közép-Európában.

Mi meg akarjuk tartani a kulturális, vallási, nyelvi gyökereinket. Nem kérünk a migránsgettókból, a párhuzamos társadalmakból. Nem kérünk az iszlám erőszakos és a kereszténységet támadó, azt el nem fogadó magatartásából. Azokat a migránsokat, akiknek a menekültkérelmét elutasították a hatóságok, azonnali hatállyal kitoloncolni Európából a származási országába, kivétel nélkül, és újakat nem befogadni.

Ha Ukrajna saját elhatározása alapján, nem hosszabbítja meg a 2024 év végén lejáró, az Oroszországgal megkötött tranzit megállapodást az Európába irányuló orosz gázra, az összes Európában lévő ukrán menekültet küldjék haza. Lássa el őket Zelenszkij és rezsimje. Gondoskodjanak róluk a saját pénzükön, ha ilyen bátrak, hogy más, a menekültjeiket ellátó és befogadó országok tönkretételére hajlamosak, és ne terheljék vele az EU adófizetőit. Majd meggondolják, hogy önkényesen dönthetnek-e más országok gazdasági helyzetéről egy olyan fontos dologban, mint az orosz energia. Mi nem üzletelhetünk az oroszokkal, miközben az USA vígan megteheti azt. Gyalázatos kettős mérce!

Azonnali hatállyal ki kell tiltani az EU területéről a terrorizmust nyíltan támogató Soros klánt, és az érdekeiket megszüntetni, tevékenységüket betiltani Európában. Egy beteg , egoista, globalista tőzsdespekuláns, nem mozgathatja és irányíthatja Európát a saját önkénye, ízlése, és beteges hajlamai alapján. Soros bevallotta , gyűlöli az emberiséget. Az EU-s vezetők meg úgy fogadják őt, mint valami Istent. A baloldali, liberális, kommunista, új marxista, a külföldi zsold jólétében élő EU parlamenti képviselői elit, a kisebb, renitens tagállamok vétőjogának eltörlését tervezi, amivel gyakorlatilag kivégzik az alapító atyák azon szándékát, alapelveit, amelyen az Európai Unió működésének elve nyugszik. De hát semmi sem drága, a hatalomért cserébe. Ha ezt megteszik, akkor ez egy második Szovjetunió lesz, amelyben mi Kelet-európaiak olyanok leszünk, mint az egykori KGST tagállamok. Csak szolgáljuk a nagy Szovjetuniót, amelyben úgy szipolyoznak ki minket, ahogyan csak akarnak.

Nos, tisztelt elnök úr, ezt a néhány gondolatot bevezetőnek szántam ahhoz, hogy visszataláljunk arra az útra, ahol nem szembe, de mellettünk fog menetelni a nép. Ha megfogadják, előre is köszönjük, a nép nevében. Ha nem, ne mondják, hogy nem szóltunk. És akkor még nem is említettük, hogy szerintünk ki lenne a legalkalmasabb arra, hogy képviselje ezt a felvidéki magyar közösséget az Európai Parlamentben. De ez már egy másik a történet lesz a nép nevében. Természetesen, részemről a tévedés lehetőségének, jogát, fenntartom!

Hogy az emberek ne csak szavazzanak, hanem választhassanak.

Hrubík Béla(FB-oldala)