Döbbenet és borzalom – vadkeletté válunk…? Hrubík Béla a maga kihegyezett, nem mindenkinek megfelelő stílusában, de mégis nagyszerűen megírta a lényeget:  „…ez az aljas és hitvány cselekedet, mert nem minősíthető másnak, amely megmutatta az európai politikai elitünk kétszínűségét“… (szerk.)

Amikor egy ilyen, mindenkit ledöbbentő politikailag motivált gyilkossági kísérlet történik Európa közepén, mint amelyet Robert Fico szlovák kormányfő ellen kíséreltek meg tegnap délután Handlován, ahol a szlovák kormány kihelyezett ülése zajlott, természetes, hogy egyszerre mindenki erről ír, beszél, nyilatkozik.

Esélytelen is lenne mással próbálkozni, (pedig állítólag Norvégia felett több száz UFÓ jelent meg e közben) hiszen az amatőr szakértők, a biztonsági szolgálat-figyelők, melyekből még Oláh Dzsínó, majális- influenszer szerint is mindig kevés van, amúgy sem engednék ezt.

A más hírek, ilyenkor a háttérbe szorulnak, és remete pozíciót foglalnak, el, és mint a harangok Húsvétkor , Rómába, de ha lehetünk profának, akkor kómába mennek. Robert Ficót , mint embert, mint politikust, mint pártvezért, lehet szeretni, és nem szeretni. Lehet kritizálni és isteníteni is, bár ez utóbbi ideológiai szempontból nem nagyon állja meg a helyét, élvén az ateizmus és Isten, nem állnak túl baráti viszonyban, és ez elsősorban nem Isten hibája.

Egy dolgot nem lehet(ne). Lelőni őt, mint egy őzet, vagy rókát a nyílt vadásznapon. Ez teljességgel megengedhetetlen és elfogadhatatlan. A liberalizmus mindent betakaró és elöntő mocska a világon, mely nem tűr ellentmondást, párbeszédet, vitát, hanem csak ki- és bejelentéseket és kinyilatkozásokat a részükről, és melynek a tegnapi történés - hogy valaki közelről ötször belelőhet egy emberbe, aki a kezét nyújtja, az egyik csúcspontja.

Lehet ezt maszatolni, mint ahogyan már próbálják is a liberálisok eléggé esetlenül a másik oldalon, akik hónapok óta nem tudnak belenyugodni egy nép által meghozott, demokratikus választásokon elért eredménybe, és azt pénzzel, erőszakkal, politikai nyomásgyakorlással, és most már fegyverrel is szeretnék megváltoztatni. Magyarul: nem tudnak azonosulni azzal a vívmánnyal amit demokráciának hívunk, és amire persze ők is előszeretettel hivatkoznak, de csak akkor, ha az őket szolgálja vagy igazolja.

Tehát van jó, azaz liberális, és nem jó, konzervatív, egyéb demokrácia. Arról most ne nyissunk vitát, hogy egy köztévé átalakítása, ahol a véleményszabadságot ugyanezen elvek alapján a liberalizmus zsoldban fetrengő szakemberei felügyelik és kezelik, megér-e egy emberi élet, ebben az esetben, egy miniszterelnök életének esetleges kioltását?

A kérdés költői, de mivel a liberális, neomarxista szenny, mely elárasztja a világot erre igent mond - elég csak a magyarországi Soros (FOS) média kommentelőit olvasni vágatlanul a tegnapi Fico elleni merénylet hírére, akik nemes egyszerűséggel le merik írni ilyenkor, hogy remélik, Orbán lesz a következő és ennek nincsenek semmilyen következményei – meg kell válaszolnunk.

Magyarul a FOS (független, objektív sajtó) média nem veszi a fáradtságot sem, hogy ezt kikéri magának, tehát egyetért és azonosul a pöcegödör magasságú vélemény cunamival, és megteheti ezt, mert ezek olvassák nap, mint nap a hazugságaikat, amivel úgy etetik őket,mint a szemüveges kisfiú az akváriumi halakat otthon, a konyhában. Az, hogy ide jutottunk, ez ennek az egyenes következménye.

Én is hallottam, de egyetértek vele, hogy amikor egy Audival elszáguldanak melletted és készakarva lesodornak az útról, akkor dühödben sem nem veheted üldözőbe az audist egy biciklivel. Csak egyenlő eszközökkel lehet harcolnunk a normalitás, a józanság megvédése mellett, mert igenis hiszem, mi valamiér, és nem valami ellen harcolunk. És itt természetesen nem arra gondolok, hogy nekünk is lövöldöznünk kellene a politikai ellenfeleinkre, bármilyen nagy is erre a kísértés, és az igény. Ez tőlem nagyon messze áll, míg az ellenfeleinkhez, nagyon is közel. Ha ebben a politikai indíttatású gyilkossági kísérletben, valaki látja a mindent bekebelezni igyekvő mocskos és aljas liberalizmus és globalizmus csődjét, teljes joggal teheti azt.

A tegnapi nyilatkozatok, melyet a szlovák politikai pártok vezetőitől hangoztak el, is részben ezt mutatják, hiszen a liberális elit nem a Robert Ficó elleni, hanem a demokrácia és az állam elleni támadásként emelték ki a gyilkossági kísérletet, miközben a demokrácia és az állam, köszöni szépen, még nem került a műtőasztalra, a kormányfővel ellentétben, bár képletesen egy boncolást megérne, már ami a demokratikus gondolkodást illeti. Bár az agyatlan, liberális, neomarxista zombik esetében, ez túl sok hasznot nem hozna az emberiség és az orvostudomány szempontjából sem. Mindennapi szabadságharcaink fordulóponthoz érkeztek. Ideje elgondolkodnunk azon, hogy hogyan tovább, és számba venni a lehetőségeinket. Ez az aljas és hitvány cselekedet, mert nem minősíthető másnak, amely megmutatta az európai politikai elitünk kétszínűségét is (ne részletezzük), tükröt állít mindnyájunk elé. Ha a hírek visszaérkeznek Rómából, és a kómából is, majd erről is kell ejtenünk néhány szót az elkövetkező, igencsak mozgalmasnak ígérkező mindennapjainkban.

Hrubík Béla (FB-oldala)


U.I. (szerk.): most mutatkozik meg, ki milyen – ki tud egy ember meggyógyulásáért imádkozni…