Az új világrend papsága a hagyományokhoz híven az idén is a svájci Davosba zarándokolt a globalizmus pápája, Klaus Schwab elé ökumenikus kézcsókra. Ez alkalommal valamivel kisebb volt a tülekedés a szokásosnál, alig kétezren tették tiszteletüket nála, ami 30 százalékos visszaesést jelent a 2020-as állapotokhoz képest...

Davosban egyébként egy magánrepülőtéren landolhatnak a kiváltságosok kerozinzabáló magángépei, akik kompenzálásként igyekeznek mindenáron leszoktatni a jónépet a dízelolajról a Greta-féle mantrát prédikálva.

Schwab a jelek szerint teljesen elveszítette kapcsolatát a valósággal, amikor azzal traktálja hallgatóságát, hogy „mi építjük a jövőt”. Szenilitását csak a szerénysége übereli. Világgazdasági Fórumként elhíresült davosi szeánsza valójában az államszocialista kollektivizmus mátrixa: a szocialista internacionálé itt a kozmopolita plutokráciával konvergál egy hibrid rendszer létrehozása érdekében, amelyben a kollektivizálást a multinacionális trösztök és az államok bürokráciája szervezi meg elvtársi-tettestársi szinergiában.

A végcél egy szovjet típusú államfeudális szisztéma, amelyben az alattvalóknak már nem lesz semmijük, viszont nem is panaszkodhatnak majd szabadon semmire, hogy teljes legyen az összhang. Ehhez pusztán csak „át kell kalibrálni” a szólásszabadságot, ahogyan azt az egyik felszólaló, civilben az ausztrál szólásszabadság-ellenes hivatal komisszárja, egy bizonyos Julie Inman Grant javasolja tipikus orwelli szellemben és nyelvezetben. Kezdésként a szólásszabadságnak valóban léteznie kellene a nyugati demokráciákban, hogy aztán át lehessen kalibrálni. Abszolút értelemben egyébként a szólásszabadság kalibrálhatatlan: vagy teljes, vagy nem létezik. Azért akarják „átkalibrálni”, hogy ellenőrizzék a narratívát és védelmezzék a globalizmust.

Albert Bourla, a Pfizer amerikai gyógyszergyár elnöke és vezérigazgatója felszólalásában ismét csak az évenkénti (legalább egyszeri) oltásért kardoskodott. Az új francia egészségügyi miniszter egyébként most éppen a szinte kizárólag homoszexuálisokat fenyegető majomhimlő ürügyén fenyegeti a heteroszexuálisokat is „célzott oltással”.

A majomhimlő halálozási rátája 2-3 százalékos, de mégis százszorosa a Covidénak. Fura módon Bill Gates már korábban figyelmeztetett egy újfajta himlőjárványra, és igencsak előrelátó módon történetesen be is fektetett némi tőkét egy új vakcinába. Ennek az embernek ördöge van. Hozzá képest Nostradamus kókler volt a jövő kifürkészésében. Mindenesetre a Hetek csoportjának (az USA és leghűségesebb csatlósainak) egészségügyi miniszterei gyorsan összehoztak egy pandémiagyakorlatot Németországban, amelyen egy leopárdharapásból eredő és gyorsan terjedő himlővírus kitörését szimulálták (Dramatisches Szenario: „Leopard-Pocken“ G7-Minister üben schon für nächste Pandemie, bild.de, 2022.05.26.)

Micsoda véletlen egybeesés! Mert csakis az lehet, semmi más. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy az összeesküvés-elméletek hívei mégis mire alapozzák azt a légből kapott és bármiféle ténybeli alapot nélkülöző fantazmagóriájukat, miszerint a globalista rendszer többé-kevésbé veszélyes vírusokkal terrorizálja rendszeresen a népességet, korlátozva a különböző szabadságjogokat, így a mozgásszabadságot is, kivéve persze a harmadik világbeli bevándorlókét, akiket a nemzetközi fináncoligarchia továbbra is zavartalanul importál a fehér országokba. Ezek a hagymázas konspiracionisták teljesen rossz nyomon járnak, amikor azt állítják, hogy a nyugati demokráciák új külső és belső menedzselése állami bioterrorizmus, Oroszország elleni proxyháború, valamint totális cenzúra és felügyelet.

Mindeközben a dollármilliárdosok vagyona nagyobb mértékben növekedett a pandémia két éve alatt, mint a korábbi 23 évben összesen, és jelenleg már a világ GDP-jének csaknem 14 százalékát bitorolják, akarom mondani, birtokolják. Ez a százalékarány 2000 óta megháromszorozódott! A járványnak köszönhetően 573 új milliárdost köszönthetünk, 30 óránként egyet. Ugyanakkor csak az idén további 263 millió ember válhat koldusszegénnyé, 33 óránként egymillió. Az élelmiszeripar 62 új milliárdost számlál, a kenyér, a liszt és az olaj ára ugyanis valósággal szárnyal világszerte. (Quand la souffrance rapporte gros, oxfamfrance.org, 2022.05.23.)

A világ rohamléptekkel halad a jegyrendszer bevezetése, a teljes vagy részleges mozgáskorlátozás és az ideológiai profilírozás (az állampolgárok eszmei-világnézeti kötődésének feltérképezése és nyilvántartása internetes tevékenységük alapján) felé a globalisták által tervezett rendszer, vagyis a bolsevizmus 2.0 megvalósítása érdekében. A globális hiperkaszt célja egy globalizált feudális rendszer, amelyben a neohelótáknak (az egyszerű halandóknak) ki kell érdemelniük, amit az oligarchia által uralt kollektivizmus alamizsnaként nekik juttat egyfajta társadalmi hitelrendszer keretében.

Davosban a világ egyik legnagyobb (kínai) techvállalatának számító Alibaba Group (kanadai) elnöke azzal dicsekedett, hogy kifejlesztettek egy „egyéni karbonlábnyom-követőt”, amely lehetővé teszi a célszemélyek (mindnyájunk) életvitelének (vásárlási, étkezési, utazási stb. szokásainak) teljes körű feltérképezését. Ez az idomítás alapja: az alany parancsot kap, ha engedelmeskedik neki, cukorral jutalmazzák, ha nem engedelmeskedik, botütéssel büntetik. Erre az alternatívára az emberjószág ugyanúgy reagál, mint az állat. Már ha egyáltalán lesz lehetősége reagálni.

George Soros szerint ugyanis „Ukrajna orosz inváziója lehet a harmadik világháború kezdete, és a civilizáció ezt nem élheti túl”. Ezt Davosban mondta, mert nincsen Davos Soros nélkül. Rezignáltan hozzátette: „Az elnyomó rezsimek felszálló ágban vannak, a nyílt társadalmak pedig ostrom alatt. Ma Kína és Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést a nyílt társadalomra.” Igaza van. A harmadik világháború kétségtelenül az emberi civilizáció végét jelentheti. A Nyugat azonban azt képzeli, hogy egy atomháború is megnyerhető, ezért provokálja felelőtlenül Oroszországot és Kínát. Davosban (és globalista társzerveiben) a jövőt nem építik, hanem éppenséggel aláaknázzák.

Gazdag István
forrás: https://demokrata.hu/velemeny/davos-a-globalizmus-vatikanja-538745/