oda zavarják, ha nem képes kivédeni az európai civilizáció hagyományos értékei – kereszténység, nemzeti identitás, család – ellen indított támadást. Sokan állítják, hogy az öreg földrész álcázott formában most a harmadik világháború hadszíntere…

 Egy olyan, Európát teljesen átformáló, hadüzenet nélküli, ezért rendkívül aljas világháborúé, amit befolyásos gazdasági érdekkörök irányítanak, és nem elsősorban a fegyvereké a főszerep, hanem két civilizációt, két vallást ütköztetnek: keresztényt és muszlimot. Képtelenségnek tűnik a kétféle civilizáció együttélése az öreg földrészen, ezt üzenik nekünk a történelmi tapasztalatok is.

 A múltban az ilyen helyzetek mindig a keresztények feletti uralommal végződtek, s félő, hogy a most Európába özönlő muzulmán migránsok többségbe kerülése esetén a hitehagyott európaiak semmilyen ellenállásra nem lesznek képesek.

 A veszély ott kezdődött, hogy az európai alkotmányba nem került be az Európai Unió keresztény gyökereire való hivatkozás  „Az Európai Unióban hivatalosan nem nagy divat a vallás, különösen nem annak a keresztény változata”  – mondta még 2014-ben Erdő Péter bíboros a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában.  A bíboros szerint van ugyan körülbelül évente egyszer, általában az unió tisztségviselői által kiválasztott vallási vezetőkkel valamilyen találkozó, de ezt nem követi komoly együttműködés.  Az Apostoli Szentszék sokáig harcolt azért, hogy a keresztény örökséget, vagy a zsidó-keresztény örökséget, vagy a görög–római és zsidó-keresztény örökséget legalább megemlítse az európai alkotmány, de ezt mindig makacsul visszautasították – mondta Erdő Péter.  „Ilyen értelemben nagyon sokféle szempontból baj van a kulturális identitás megbecsülésével” – mutatott rá a bíboros. A svédországi iskolákban már előfordult például, hogy nem volt szabad karácsonyfát állítani a muszlimok miatt, akik nagy számban letelepedtek az országban. Önfeladás!

Nemzetállamok elleni nyílt támadás

 A kulturális identitással szorosan összefügg a nemzeti identitás is, ami az Európai Unió vezetői számára csupán elhanyagolható érték, sőt törekvéseikkel élesen szemben áll. Eltökélt szándékuk a nemzetállamok felhígítása rájuk erőltetett betelepítéssel. Ez ellen egyelőre csak a nemzetileg elkötelezett kormányok léptek fel erélyesen.

 A többiek kényelmetlenül bár, de feltartott kezekkel engedik be országaikba a migránsáradatot. A rebelliseket pedig meg kell büntetni, a nemzetileg elkötelezett kormányokat külső, uniós segédlettel meg kell buktatni! Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi elnöke, Angela Merkel német kancellár kihívója az ősszel esedékes német parlamenti választásokon ki is jelentette, hogy azok az államok, akik elutasítják a menekültek befogadását, a jövőben kevesebb forráshoz jutnak majd hozzá az Unió közös kasszájából. Ez a terv az EU tagállamainak nyíltszínű zsarolása!

 Veszélyben a hagyományos értelemben vett család is

 Ha a kereszténység és a nemzet mellett a hagyományosan értelmezett családot sem vagyunk képesek megvédeni, képtelenek leszünk Európa védelmére is.  A minap egy németországi óvodában a szülőknek szánt Kedves anyuka és apuka levélbeli megszólítást tiltották meg, mivel nem minden szülőpár jelent kizárólag apukát és anyukát. Jelenthet például két anyukát vagy két apukát is. Európában csak Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Szerbia, Ukrajna zárják ki az azonos nemű párok házasságának lehetőségét. Németországban engedélyezték idén júniusban a melegházasságot.

 Felbomlanak tehát a hagyományos családmodellek, amelyhez hozzájárul a házasságon kívüli életformák elterjedése és elfogadása is, amelyek Észak- és Nyugat-Európában természetessé és mindennapivá váltak, ezzel szemben Közép- és Dél-Európában továbbra sem annyira elterjedtek. Hasonló a helyzet a házasságon kívüli gyerekvállalás tekintetében is.

 A kötelezővé tett migránsbefogadás külső veszélyt jelent az európai nemzetekre. A hagyományos értelemben vett családmodell valamint a keresztény örökség, vagy a zsidó-keresztény örökség megkérdőjelezése belső értékhanyatlást jelent a nemzetekben. A német kormány élen jár mindegyikben.  És amennyiben jelenleg harmadik világháborús veszélyhelyzetről beszélünk, nem szabad egy pillanatra sem megfeledkeznünk Németország második világháborús szerepvállalásáról!

Száraz Dénes
forrás: http://www.korkep.sk/cikkek/politika/2017/07/21/a-ven-europa-a-vesztebe-rohan-oda-zavarjak