Hosszabb idő után ismét egy olyan cikket posztolunk, amelynek több részletével szerkesztőségünk nem tud azonosulni. Azért adjuk közre, hogy olvasóink lássák a szélsőségbe hajló nézeteket is. Természetesen a megoldás nem ez, hanem valahol – mint általában – középtájt van…/szerk.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -- 

Svédországban a migránsok már gyakorlatilag szabadon garázdálkodhatnak a női lakosság körében.

A migránsok általában férfiak, vagy őket minden körülmények között támogató (lényegesen kisebb számban ugyan) mohamedán vallású nők. Az etnikai svéd nőket meg nem védi meg sem a rendőrség, sem az államszervezet, sem a jog, sem a svéd “férfiak” a szegény, pozitívan privilegizált mohamedán hódítóktól. És ezt a migránsok pontosan tudják…

A svéd törvények legfeljebb a svéd férfiaktól védenék meg a svéd nőket, de azoktól már nem kell, mert a svéd férfiak sem a mohamedán, sem a kelet-európai definíció szerint nem férfiak többé.

 A félreértések elkerülése végett nem váltak valami gender entitássá, egyszerűen eltűntek. Talán a magyar kocsmai szleng “puhapöcs” kifejezése írja le őket a legjobban. Ezek annyira gyávák már, amennyire egy liberális csak gyáva lehet. Végül is jogos minden erőszak, mert a svéd nők kirekesztőek, ha maguktól nem tesznek a mohamedán migránsok kedvére.

 Érdekes, hogy a legsúlyosabb filoszemitizmusban szenvedő liberálisok is milyen gyorsan pattantak le a zsidók és Izrael mellől, amikor az iszlám hódítás megkezdődött. Most a második legkedveltebb célcsopijukat adják a hódítók kezére, az elnyomott európai fehér nőket. Egy európai fehér nő, nyilván eredendő rasszizmusa következtében, alapesetben kerüli a mohamedán férfiakat és valószínűleg Trump hatása alatt áll, amikor ellenzi, hogy végigmenjen rajta egy egész menekültszállás. Egy ciszhetero nő ugyanúgy elárulja a forradalmat, mint egy nyüves ciszhetero férfi. Egy fehér ciszhetero nőnek még félni sincs joga Svédországban, hiszen ezen aljas érzelmével a migránsok ellen hangolja a közvéleményt.

 A liberalizmus végtelen individualizmusánál csak az ostobasága hatalmasabb, nem érti meg, hogy amikor három elmebeteg (európai értelemben véve), mohamedán hátterű migráns a Facebook-on közvetíti egy fehér nő megerőszakolását (Hol van ilyenkor az annyira éber Facebook gondolatrendőrség? Vagy az ilyesmire nem vonatkozik?), akkor az egész svéd társadalomnak üzennek: Féljetek, mert mind így jártok majd végül.

 A svéd liberális sajtó persze sietett a bejelentő tanú személyazonosságát, címét nyilvánosságra hozni, hogy segítse a mohamedán terroristákat a célpontjuk megtalálásában.

Miféle lények ezek a liberálisok? Azt látjuk, hogy napról-napra agresszívebbek lesznek, gyakorlatilag általánossá vált, hogy verbális és fizikai, intézményesített erőszakot alkalmaznak azokkal szemben, akik bármiben is ellent mernek nekik mondani. Ezidáig csak az volt általános, hogy mindent megtettek a mohamedán terroristák Európába jutásáért, továbbá azért, hogy őket rejtegető tömeg telepedjenek meg Európa nagyvárosaiban, de most már nyíltan támogatják a fehér nők elleni szexuális erőszakot is.

 A svéd modell a német és a francia modellek jövőjét mutatja, azt, ahogy a hódítók felszámolják a közbiztonságot, az őslakosság erkölcsi szabályait, majd a jogrendet. És ebben, mintegy ötödik hadoszlopként, apait-anyait beleadva segítik őket a liberálisok, a tömegkommunikáció bűnbandája és a jobbára pszichiátriai betegekből álló “művésztársadalom” színész és egyéb celebjei.

 A normális emberek mindig is mély és átható undort éreztek mindig is a nácik, nyilasok és kommunisták iránt, akik ideológiájukba beleőrült vezetőik árnyékában általában sima rablási céllal vettek részt a “forradalomban”.

Ezt a mély undort most a liberálisok iránt érezzük, akik mindent, de tényleg mindent hajlandók feláldozni a társadalmunk hagyományaiból, értékeiből, hogy néhány hónappal tovább élhessék ki beteges hajlamaikat és remélhessék, hogy az iszlám segítségével el tudják majd pusztítani az európai nemzeteket, az európai embereket, a teljes európai civilizációt.

 Lehet, hogy az illiberalizmus már nem lesz elég, sokkal harcosabb antiliberalizmusra van szükség, az iszlám hódítást katonai erővel, szövetségeseik, a liberálisok ámokfutását pedig a normális emberek értékrendszere mentén, akár tömegmegmozdulások szervezésével is, de meg kell végre fékezni. Olyan jogrend kell, amely a normális emberek világképét tükrözi vissza és nem egy szélsőséges kisebbség haza- és nemzetárulását emeli törvényerőre.

 Javaslom, hogy Magyarország nyilvánítsa ki, befogadja azokat a svéd nemzetiségű menekülteket, különösen nőket és gyermekeket, akiket a liberálisok és a mohamedánok elüldöznek Svédországból, vagy bárhonnan Európából.

 A magyar férfiak, katona- és rendőrnők készek őket megvédeni.

forrás: www.tutiblog.com