Az európai parlamenti választások előtti finis időszakban mindig erőteljesebben kezd minden jó érzésű, a hagyományos keresztény vallást, vagy kultúrát gyakorló és tisztelő ember előtt világossá válni, hogy mind kontinensünkön, mind a világ más tájain – idézem a  címben feltüntetetteket – a nyugati civilizáció elkezdte a deszakrális lét kiépítését…  

- – – – – – – – – – – – – – – – – -

Kalita Gábor: A nyugati civilizáció elkezdte a deszakrális lét kiépítését?
  

Az európai parlamenti választások előtti finis időszakban mindig erőteljesebben kezd minden jó érzésű, a hagyományos keresztény vallást, vagy kultúrát gyakorló és tisztelő ember előtt világossá válni, hogy mind kontinensünkön, mind a világ más tájain – idézem a címben feltüntetetteket – a nyugati civilizáció elkezdte a deszakrális lét kiépítését.

Jól megfigyelhető ez, az egyes politikusok hosszú éves regnálása idején történő, befolyásolható, köpönyeg forgató viselkedésén, melyek kimondottan negatív közéleti, társadalomi és biztonságpolitikai változásokat hoztak magukkal.

Helmuth Kohl után, avagy, kereszténydemokratákból kereszténygyűlölők?

Európa fokozott lejtmenete – nemcsak az én véleményem szerint – erősen a 2000-es év dátumhoz fűződik. Nem titok, hogy ekkor, a Német Kereszténydemokrata Unióban /CDU/ történt, művileg kikonstruált pártfinanszírozási botrány után lemondott Helmuth Kohl kancellárt korábbi kedvence, párttársa „dobta fel,” aki akkor már a CDU főtitkári posztját töltötte be, s meszelte el jótevőjét, a fiatal politikus karrierjének mentorát, Európa legtekintélyesebb politikusát.

Merkelnek, az ilyen alantas cselekedetekhez is megadatott a konspirációban jártas „tehetsége,” hiszen köztudott, hogy olyan családból származott, ahol az apa, szabadkőműves evangélikus lelkész, aki családjával korábban az NSZK-ból az NDK-ba költözött, később beszervezett Stasi tiszt volt, így később lányuk, Angéla, FDJ tag, is részt vett ebben a sugi-bugi „munkában.”

Természetesen nem véletlenül emlegetik politológusok, közírók a 2005-ben már kancellárnak kinevezett Merkel „sötét” életszakaszát, hiszen pártelnöki, majd kancellári regnálása idején teljesen eltávolodott pártja, a német Kereszténydemokrata Unió /CDU/ korábbi, keresztény mivoltától, s mint Európa legerősebb gazdaságának „feje,” nagy hatással volt kontinensünk további irányvonalára, Európa hagyományos keresztény értékeitől való távolodásra.

Ma már köztudott, hogy 2014-ben, az Európai Bizottság elnöki posztjára megválasztott Jean Claude Juncker, Angela Merkel politikai háttérmunkájával került ilyen magas beosztásba. Annak ellenére, hogy az offshore szakértő, miniszterelnökként európai adóparadicsomot / Belgium/ menedzselő „pénzzsonglőrt” sem az angolok, sem Magyarország politikai képviselete nem támogatta, mégis ő lett öt évig Európa első embere. Ma már tudjuk, hogy rossz döntéseivel az angolok /Brexit/ EU-ból való „kiűzetője,” s Merkel asszonnyal egyetemben, a migránsok milliós létszámú, Európába va ló „betessékelője” szerepében díszelgett.Itt persze nem hagyható megjegyzés nélkül az sem, hogy az angolok, elejétől fogva azért néztek ferde szemmel Junckerre, mert hozzá hasonló kaliberű pénzzsonglőr, tőzsde spekuláns, vagyis az EB vezérkarának „puszi haverja” /G. Soros/ döntötte be évekkel korábban mind az angol, mind más országok tőzsdéjét, gazdaságát.

Politikusi sakkjáték – rosádékkal fűszerezve

Ha a hagyományos európai keresztény értékek megtartásáról, védelméről beszélünk, korántsem hagyhatjuk említés nélkül azoknak a politikusoknak a viselkedésmódját, akik posztjuknál fogva nagy befolyással bírnak kontinensünk hagyományos értékeinek megőrzésére, vagy – ellenkező esetben – ennek – különféle machinációk révén való elvetésére.

Egy két mondat erejéig – az EB elnökénél, a Marxot méltató „néppárti” /?/ Junckernél maradva: Mit gondolunk, ki tölti be ma az EB főtitkári posztját? Az a Martin Seelmayr, aki karrierje kezdetén jogászi állást töltött be G. Soros csapatában, aki ma korábbi főnöke – Európában való tartózkodása idején – uniós programtervezője, s a rossznyelvek szerint, az EU félelmetes Raszputyinja.

S ki az Európai Bizottság alelnöke? Mindannyian tudjuk, az a Frans Timmermans, aki EB alelnöki posztja ellenére komoly kampánytevékenységben vesz részt az Európai Szocialista párt EP-s csúcsjelöltjeként. Ő az, aki járja Európát, s a fejetlen betelepítések, vagyis ahogyan ő hazudja, a „rendezett” betelepítések híve. Vagyis, a szocialisták pártcsaládjával együtt a betelepített „olcsó” munkaerő toborzója, tehát, szocialista létére a tőkések, a háttérhatalom kiszolgálója, akik képviselőinek hőn kívánt vágya, a nemzetállamok halálát jelentő – Egyesült Európai Államok létrehozása.

Mind az EU csúcsvezetése, mind a német politikai elit – ballra fordult?

Az „érdekes,” konspiratív politikusi viselkedésformák Németországban is bőven fellelhetők. Míg a Bajor Keresztényszociális Unió /CSU/ volt elnöke, Horst Seehofer idején a politizálás a hagyományos Bajor keresztény identitás jegyében történt, addig a párt jelenlegi elnöke, Markus Söder ma már, beiktatása után teljesen más retorikát folytat. Még emlékezhetünk abbéli kijelentéseire, hogy igen is, vissza kell kerülnie a keresztnek, mint a kereszténység jelének a közintézmények, iskolák belső tereibe, ma már az Angéla Merkel féle, vigyázzunk a muszlimok érzékenységére stílusú / karácsonyfa „ügy,” stb./ beszédre, politikusi viselkedésmódra hangolódott.

A ma belügyminiszteri posztot betöltő Seehofernek viszont szabályos közelharcot kell vívnia Merkel asszonnyal, az ő hű „stábjával,” az új jogos törvény elfogadtatásáért, hogy törvényileg ne legalizálják a többségükben iratok nélkül betelepült muszlim férfiak többnejűségét az országban.

Ugyanis, ezek egyedül, iratok nélkül érkeztek Németországba, menekült státuszt kaptak, s ma viszont akár négy feleséget is maguk után kívánnak hozni – akár egy tucat gyerekkel.

Az említett törvény elfogadása nélkül, családegyesítésekkel megsokszorozhatnák a 2015 óta gazdasági migránsokként betolakodó muszlimok, vagyis a kereszténygyűlölő saría vallás híveinek számát, a MI Európánkban. Ugyanis ez az elsődleges céljuk, a magukat nagy demokratáknak hirdető szocialistáknak, bal liberálisoknak.

Seehofer, a mindig is józan gondolkodású bajor politikus számtalanszor kijelentette, hogy az elhanyagolt német család és ifjúság politika, a fiatal tehetségek, középkorúak – más lehetőség híján – az „agyelszívás” következtében más országokban érvényesülnek.

Helyettük viszont százezres „tételekben” érkeztek, érkeznek idegen kultúrákból olyan okmányok nélküli, szakképzetlen emberek, akik jóformán semmiféle munkakörben nem állják meg a helyüket, a nyelvet nem tanulják meg, muszlim közösségekbe, vagyis no-go zónákba verődve élvezik a szociális juttatásokat, olykor-olykor fekete munkát vállalva. Ez is az oka annak a gazdasági recessziónak, az emelkedő bűnözési rátának, mely mindig inkább fokozódik Németország fejlődési, társadalmi mutatóiban.

Az is aggasztó, hogy a németek nagy számban hagyják el lakásaikat, házaikat, országukat, nem véletlenül, hiszen az utolsó tíz évben kisebb települések városok közbiztonsága – folyamatosan romlott.

Magyarország is számukra cél ország, például a Balaton környékén is már nagyszámú német család telepedett le.

Véleményem szerint, csak a butuska véleményformálók nem látják, hogy Németországban is mekkora fűbe rúgást jelentett, s jelent az eszetlen migráns betelepítés. A családvédelem, az ifjúság irányt mutató védelmének, egyben támogatásának elhanyagolása, a különféle torz életstílusok /gender, nemtelenség, kábítószer stb./ feletti „elnézés” hozta az országra, s a nyugati államokra ezt a katasztrofális, szinte már visszafordíthatatlan társadalmi mennydörgést.

Merkel asszony is a maga képére „programozta be” utódját, a CDU új elnökét?

Minden jóérzésű európai ember megkönnyebbült, amikor Angela Merkel kancellári teendői mellett megvált a CDU elnöki posztjától. A német újságokban, portálokon mást sem olvashattunk, mint azt, hogy változás következik be a német politizálásban, hiszen az újonnan megválasztott elnök, Annegret Kram-Karrenbauer keresztény katolikus családból származik, három gyermek édesanyja, akár Helmuth Kohl nyomdokaiba is léphet.

Persze a kezdeti nagy ígérgetések, szaftos kortes beszédek után, jött a hidegzuhany: A német jobbközép politikus tenyérpirosító tapsikolásba kezdett az elmúlt hetekben, amikor a választások során a PSOE, vagyis a spanyol szocialisták győzedelmeskedtek. Kram- Karrenbauer asszony – Merkel nagy-nagy megelégedettsége mellett – alaposan elszólta magát, hiszen Spanyolországban az a jobbközép volt a választások vesztese, mely politikai irányvonalat pártjával, az említett politikus hölgy is képvisel/t/.

Tehát, Merkel asszony – ballra át, címkéjű – gyorstalpaló, átnevelő tanfolyama, Juncker, Timmermans, Seelmayr „tanársegéd” urak segedelmével ismét „eredményes” volt.

A ballra kacsingató Manfred Weber, az Európai Néppárt /EPP/ frakcióvezetője, az EP csúcsjelöltje, a napokban ismét mondott egy nagyot, amikor kijelentette: – az EP-választások után, nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a Néppárt egyesül majd a holland politikus Frans Timmermans által vezetett, Európai Szocialisták Pártjával /PES/.

De Weber, aki „elfelejthette” pártja Helmuth Kohl által korábban megfogalmazott, keresztény irányvonalát – mondott korábban más kacifántos dolgokat is. Szentesítette az ENSZ globális bevándorlással kapcsolatos határozatát, javasolta a Fidesz-KDMP elleni hetedik cikkely /Sargentini jelentés/ beindítását, s kibökött magából olyasmit is, ő nem kíván választásokat nyerni Orbán szavazatokkal. De akkor, mit akar? Háttérhatalmi nyomásra felszalámizni – a szocialisták pezsgőbontásának közepette – az Európai Néppártot? Melynek ő az EP-s csúcsjelöltje?

A világon naponta tíz, tizenegy embert gyilkolnak meg – keresztény vallásuk miatt

A fentiekben felsorakoztatott tények is bizonyítják, hogy az Európai Unió kibicsaklott, az elmúlt öt év távlatában háttérhatalmak által is befolyásolt, kétes értékű politizálása mind részben a bevándorlások sújtotta Európában, mind a nagyvilágban – főleg a Közel-Keleten, Ázsiában, Afrikában – hozzájárult tétlenségével ahhoz, hogy a keresztény vallás háttérbe szoruljon, hogy emberek százezreit üldözzenek, öljenek meg Jézust követő vallásuk miatt.

Így nem a szegénységben, elnyomásban élő keresztények jutnak el többségükben menekültként Európába, hanem a fűt-fát ígérő, lefizetett embercsempészek segítségével azok a kalandorok, szélsőséges elemek, akik a munka nélküli jobb élet után vágynak. A beilleszkedési, nyelvelsajátítási, munkavállalói készséggel kapcsolatos mutatók minimum nyolcvan százalékukban erről az elutasításról tanúskodnak.

Tűzzel is likvidálják, irtják a keresztény kegyhelyeket, a keresztényeket

Az Európában, Ázsiában, a Közel-keleten elkövetett templomgyújtogatások, rombolások mellett mindig gyakoriabbak az olyan esetek, amikor keresztény embereket, vallásuk miatt – élve égetnek el. Számos ilyen eset történt Indonéziában, s Iránban, Pakisztánban, de a Közel-Kelet más országaiban is.

A jelen évben is számos kereszténység elleni támadás történt. Január 6-án Egyiptomban, Nasra városban négy robbantásos merényletet követtek el – számos áldozattal. Január 13-án az indonéziai Medan városában helyi muszlimok keresztény templomok előtt gyűltek össze, ide behatoltak, így meghiúsították a szertartásokat. Január 24-én Kamerunban iszlám milicisták romboltak le két templomot, s egy keresztény kórházat, s több embert megöltek. A kegyetlenségéről elhíresült Boko Haram az elmúlt években Nigériában 1125 templomot pusztított el Nigériában, mely esetek során a helyi lakosok mellett számos Európából érkezett katolikus pap, apáca,tanító is meghalt. Egy János álnéven működő lelkész, nemrég Szomáliából küldött üzenete szerint, az ország nagyon veszélyes azok számára, akik itt akarják megélni keresztény létüket. Az itteni milíciák, terrorcsoportok számára elfogadhatatlan, hogy bárki is Jézus tanítása, a Szent Anya jóságos lényének példája szerint éljen. Angliából is rossz hírek érkeznek: az ide érkező keresztény menekültek jó része diszkrimináció áldozata lesz, mivel nem adják meg nekik a letelepedési engedélyt. Az ismeretlenebbek közül kiragadott néhány példa is mutatja, hogy II. János Pál Pápa/ 1978-2005/ halála, s XVI. Benedek pápa /2005-2013/, számunkra furcsa, ismeretlen körülmények között lezajló rezignációja óta, szinte megsokszorozódtak a kereszténység elleni támadások. Ugyanis a korábbi, lengyel és német származású két pápa a nagyvilág egyes országaiban olyan világszintű, jól szervezett vatikáni diplomáciai missziót folytatott, mely nagyban fékezte a vallások közötti háborúzást, a kereszténység elleni, Földünk szinte minden pontján észlelt, alkalmazott diszkriminációt.

„Mindnyájunknak el kell menni…”

A fentiekben közölt értekezésből is kiolvasható: Európában, az EP-választások előtt, alaposan beindult a csakis a busás profitra hajazó, háttérhatalmak által kézi vezérelt neomarxisták, szocialisták, bal liberálisok irányából érkező, az európai keresztény értékrend elleni, alantas, képmutató, hazugságokkal tűzdelt támadás sorozat. Kossuth Lajos azt üzente … Bizony azt, hogy – mindnyájunknak el kell menni… Méghozzá május 25-én – szavazni. Ugyanis, csak is így tudjuk megakadályozni, hogy az Európai Unió csúcsvezetésében, az utolsó öt évben már annyi bajt reánk hozó nemzetvesztők, a demokrácia zászlaja mögé bújó bal liberális, neomarxista balfékek fújják továbbra is a passzát szelet – a kontinensünk nemzetállamaiban élő, hagyományos vallási, társadalmi érdekeket követő, európai őslakos többségünk ellenében.

Kalita Gábor
forrás:  https://korkep.sk/cikkek/velemeny/2019/05/16/kalita-gabor-a-nyugati-civilizacio-elkezdte-a-deszakralis-let-kiepiteset/