Mintha április elsejei tréfa lenne: nem lehet anyaként bejegyezni azt a transznemű nőt, akinek a még férfiként lefagyasztott spermájával megtermékenyített petesejtből született később gyermeke – döntött csütörtökön a német legfelsőbb bíróság Karlsruhében…

A megdöbbentő történet szerint a transznemű felperes 2012-ben operáltatta magát nővé, élettársa pedig három évvel később hozta világra gyermeküket, miután a még férfiként lefagyasztott spermával megtermékenyített petesejtet beültették a méhébe.

Ez hihetetlen…

Pontosabban, hihető, mert ez a valóság, de nézzük az eredményt:

– Adott egy immár nőnek kinéző valaki (valami?), aki képtelen szülni, mert férfi volt. De agyilag van annyira gender, hogy anyaként pereskedik…

– Élettársa biológiailag nő, aki nővel(?), vagyis vele él együtt. A bírósági ítélet nem szól tudati állapotáról, tehát biológiai anyja ki tudja milyen genderes. Tény, hogy szült, vagyis anya.

– És adott egy szerencsétlen gyermek, akinek a bíróság szerint – érdekes, hogy ki merészelte mondani – nincs két(!) anyja, de van egy biológiailag férfinak született, már jogilag nőnemű biológiai apja, aki azért pereskedett, hogy anyja lehessen, és nyilván anyaként neveli. Vagyis a gyereknek a valóságban mégiscsak két anyja van!

Az ész megáll, amikor ez a tudatot mérgező, beteg genderelmélet Istent kezd el játszani!

Gondoljunk csak bele, hogy mit mond majd gyermekének a mélyen tisztelt transznemű felperes:

– Egyetlenem, én vagyok az apád…öööö, az anyád, illetve az apád, ja nem mégis az anyád…

Belegondolni is félelmetes, hogy mi jöhet még ezután.

Méh átültetés, hogy két apja is lehessen majd egyszer egy másik szerencsétlen gyermeknek, vagy önmaga lehessen apja és anyja is?

Csépányi Balázs
forrás: http://magyaridok.hu/kulfold/nove-operalt-ferfi-szurrealis-tortenete-2645959/