Gyorsan változó világban élünk, ami tegnap újdonság volt, az holnapra elavulhat. Ugyanez érvényes a társadalomra is. Ki emlékszik arra a Koreából származó ugrándozó-ló táncra. Szóval még emlékszel, mert már rég elszállt, ahogy jött, úgy ment… 

A szelfizés is berobbant, de már lanyhul a kezdeti lendület. Most a felmelegített pokemon a menő. Ki tudja meddig? Ez a divathajhászás sajnos komolyabb területekre is betéved. A legújabb divat a harmincas nők körében a petelefagyasztás. Igen, minden nő lefagyasztatja saját petéjét, mert….. A hivatalos indoklás szerint a karrier felépítése lassú, sokáig tart, ami nem tűr gyereket. Félő, hogy mire a gyerekvállalás esedékessé válik, az igazgatónő már nem fogamzásképes. Gyereket még ki tudna hordani, de már nem érik pete, elmarad a menstruáció. Na, ekkor elő a lefagyasztott petével, amit „csak” be kell ültetni.

Jól hangzik, csak van egy kis bökkenő. A dolog ára jóval egy millió felett van (forintban – a szerk.). Ennek ellenére várható, hogy nálunk is el fog terjedni. Csak egy valami nem megy a fejembe. Valamikor mindennek megvolt az ideje. Mondom mindennek. Júniusban ettünk cseresznyét, decemberben sült tököt, áprilisban hónapos retket, decemberben véres hurkát. Télen mentünk korcsolyázni - nem nyáron, akkor vettünk lakást, amikor volt rá pénzünk, és végül a nők főleg a húszas éveikben szültek, nem 45 után. Ma már minden lehetséges, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez egészséges.

forrás: http://www.antalffy-tibor.hu/