A Magyar Közösség Pártjának Keresztény Platformja sajnálatosnak és zavarónak ítéli meg, hogy az Európai Parlament elfogadta az ún. Lunacek-jelentést. A jövőben az MKP Keresztény Platformja azon jelöltek mellett teszi le voksát és ajánlja Őket a választópolgároknak is, akik egyértelműen kiállnak a család védelme, a férfi és nő közötti kötelék mellett, valamint a vallási és az erkölcsi szabályok betartása jegyében politizálnak…

Az osztrák Ulrike Lunacek EU-képviselő nevéhez kapcsolódó dokumentum a homofóbia, a szexuális irányultsághoz és a nemi identitáshoz kötődő diszkrimináció ellen lép fel. Ezzel a döntéssel az EU arra hívja a tagállamokat, hogy minden eszközzel mozdítsák elő az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transz-szexuális) személyek jogait. Ezek közé tartozik többek között az egynemű párok házassága, a gyermek-örökbefogadás biztosítása, a mesterséges megtermékenyítés lehetővé tétele leszbikus párok számára, illetve a béranyaság igénybevétele a homoszexuális párok részéről. A tagországok szabadon dönthetnek alkalmazásukról vagy figyelmen kívül hagyásukról.
Egyetértünk és támogatjuk Maria Hildingsson, a Katolikus Családok Szervezetei Európai Föderációja főtitkárának kezdeményezését, miszerint egy kampány keretében minden apa, anya és felnőtt számára lehetővé akarják tenni, hogy a képviselőjelöltekhez fordulhasson egy internetes platform létrehozása által, amely az EU minden nyelvén elérhető lesz.
Az MKP Keresztény Platformja kiáll a családok védelmében, és erre buzdítja jelenlegi, illetve majd a jövőbeli képviselőit is. Az egészséges társadalom jövője a család, amely nélkül nehezen elképzelhető az általános erkölcsi normák tiszteletben tartása - áll az MKP Keresztény Platformjának vezetőségének közleményében.
Az Európai Parlamentben a homoszexuális házasságról szóló jelentést 394 képviselő megszavazta, 176 ellenezte, 72-en meg „langyosak" voltak, nem szavaztak. Tisztelt Olvasóinkat korábban is arra buzdíttuk, hogy írják alá azt a felhívást, mely ellenzi a lunatikus Lunacek LMBT jogokat, mert azok az emberiség számára fölöttébb veszélyesek.

forrás: Felvidék.ma, 2014.2.11.