Az idei nyár meleg, sokkal melegebb a megszokottnál, amihez valószínűleg hozzájárul az a globális felmelegedési hullám is, ami a degenerált emberi agyakból áramlik a légkörbe, és úgy működik, mint a fordított légkondicionálás. Elszívja a tiszta levegőt a normális emberek elől, és forró, belélegezhetetlent enged ki a környezetébe... 

Ebben a kómában fetrengett végig Budapesten az idei pride, meleg fesztivál, ahol a magyarországi ellenzéki söpredék is megtalálta végre önmaga helyét az univerzumban és a politikai porondon.
A hevenyészett és felületes áttekintés után megállapíthatjuk, hogy a Kun Béla és Rákosi Mátyás összesített hasonmás szépségverseny idei biztos befutója Gurmai Zita lett ,,hótversenyben” Dobrev Klárával, reggel, délben ,este meg éjjel is. A díjak odaítélésénél erősen közrejátszott az érintettek lelki és szellemi sötétsége is, ami ugyan enyhítő, de nem felmentő körülmény volt.

Ez vitathatatlan, de a súlyos agykárosodottak között előkelő helyekért marakodhattak még az ellenzéki miniszterelnök jelöltek is. De Magyarországnak azért kicsit szerencséje volt ebben, hogy az utolsó előtti percben, akkor, mielőtt még ránk rúghatta volna az ajtót a Covid 19 delta variánsa, meg tudta tartani az emberi szabadságnak e magasztos, kiemelkedő jelentőségű ünnepét ebben a gyalázatos diktatúrában.

Mondjuk meg, hogy sokkal jobban jártunk, mint szlovák barátaink, mert miután Pozsony nem engedélyezte az ottani meleg felvonulást a fővárosban, bevonultak a NATO egyesült csapatai Bratislavába, és elfoglalták a kormány épületét, valamint a fontosabb hivatalokat, mint pl. az Eltűnt Vonatok Minisztériumát. Ezzel párhuzamosan az Európai Bizottság és az Európai Bíróság kötelezettségszegési eljárást, valamint büntetőperek garmadát zúdították szegény Szlovákiára.

Vagy nem?

Nem is értjük. Ez valószínűleg az forgatókönyv lett volna, ha Budapest nem engedélyezi a Budapest pride nevű majomparádét. De miért is ez a kettős mérce? Talán azért, mert Szlovákia már kilóra meg van véve, a nem létező globalista hatalom által, és akárhogyan is vergődik a V4-en belül, hogy fenntartsa a jó együttműködés látszatát szomszédaival, görény módon mindig elsőként árulja azt el, mint ahogyan azt tette legutóbb is az 1 millió 123 ezer főt számláló kisebbségvédelmi kezdeményezés, a Minority Safepack Európa Bizottsági elutasítása nyomán indított uniós perben, ahol az Európai Unió Törvényszékén beszállt Szlovákia is, csakhogy nem a kezdeményezés oldalán, hanem épp azzal szemben.

Szlovákia a kisebbségek védelme ellen szállt síkra! Még jó hogy ilyen kiválóak a szlovák-magyar kapcsolatok. Ha még javulni fognak, lehet hogy bezárhatjuk az iskoláinkat is. Ez többek között azért is elkeserítő, mert a felvidéki magyarság a szlovák társadalom jelentős részét képezi. Miközben Zuzana Čaputová , a Soros hálózat ügynökeként a köztársasági elnöki székbe emelt köztársasági elnökként a közelmúltban hitet tett egy másik kisebbség védelme mellett, amikor kijelentette, hogy ő semmiképp sem írna alá egy olyan gyermekvédelmi törvényt, amilyent Magyarországon elfogadtak az LMBTQ-eszmék iskolai és óvodai terjesztésével szemben.

Tehát nyilvánvalóvá vált, hogy Szlovákia számára az országon belül melyik kisebbség jogai a lényegesebbek.Mint ahogyan egyértelművé vált az is, hogy Brüsszel támogatja az állatok jogait, de az őshonos európai kisebbségekét nem. Tehát az aranyhörcsögök, a kutyák, macskák és a háziállatként nevelt wombatok egy fokkal nagyobb figyelmet érdemelnek az Európai Kommunista Párt Központi Bizottsága szerint, mint az adófizető euróai polgárok. Jó ha tudjuk hol a helyünk az abberált liberális evolúciós listán. Közben teljes gőzzel folyik az éttermek, szórakozó helyek, színházak, és egyéb,más szabadidős emberi tevékenységre alkalmas létesítmények nyitvatartási és beléptető tábláinak gyártása azzal a felrattal: For vaccinated only!(Csak oltottak számára!) Ezzel a rensszerrel már találkoztunk a történelemben, és biztosan csak a véletlen műve, hogy akkor is oltottak éppen. Az ügyeletes orvost úgy hívták hogy Dr.Mengele!

Semmi jót nem hozott számunkra az Európai Parlament legutóbbi tanácskozása sem, amely leginkább a szovjet pártkongresszusokra emlékeztetett. Még ha Vladimír Iljics Lenin megmaradt, mumifikált viaszfiguráját is kölcsön tudták volna kérni a moszkvai Mauzóleumból háttér díszletnek, már-már tökéletes lehetett volna az előadás. Ursula Von még Leyyebb, az EB elnöke ,,memmonta” hogy ,,,minden eszközt be kell vetni Magyarország ellen”, ahol nem átalkodtak olyan gyermekvédelmi törvényt elfogadni, ami a sexuálisan aberrált, degenerált, beteg ,állat pedofil bűnözőktől védheti meg a normális családban, az isteni és természetes emberi környezetben nevelkedő gyermekeinket, ami megengedhetetlen az EU vezetése számára, lévén, a beteg, degenerált, LMBTQ ideológia EURÓPAI ALAPÉRTÉK!

Miután megmosakodtunk, kiöblítettük a szánkat és fertőtlenítettük a számítógépeinket e nemes gondolatok után, elgondolkodhatunk azon is, vajon a haditechnika milyen eszközeit vetik be majd Magyarország ellen. Jön az ágyú, tank, géppuska, krampampuli, meg Joe Biden, ha el nem felejti! De támadnak már a kulturális szférában is, hiszen a budapesti Madách Színház, ebben a hihetetlen magyarországi diktatúrában, ahol a CEU genderszakán végzett, zsíroshajú , mackómelegítőben munkába járó, izraeli kémszoftverrel megfigyelt újságírókat zaklatnak napi 25 órában, mert ebédszünet is van, és ahol már mindent is mindenkit üldöznek és minden tilos, műsorára tűzte a Hamupipőke legújabb, felmelegített változatát, a Hamupapókát, ahol a királyfi csókjától már nem a gyönyörű hercegnő, hanem a szomszéd trafikban nemváltó műtéten átesett drogot áruló, Ricsardko ébred majd fel.

Hála Istennek vannak azonban jó hírek is, mert az WHO egészségügyi biztosa szerint, aki első ránézésre idült elmebetegnek tűnik, másodikra pedig még inkább, a Covid 19 delta variánsát hamarosan váltani fogja a kaliforniai epszilon, ami a helyi kocsmában rendszeresen fröccsöző Ede bácsi szerint olyan ,új európai horgászzsinór, mellyel kifejezetten csak harcsára lehet horgászni. Még másik jó hír, hogy Bécsben ezentúl már nem lehet feketén utazni a villamoson, buszon, trolin és a metrón sem ,mert az rasszista. Ezentúl fehéren fogunk utazni. De mindegy is, mert az ilyen hírek amúgy is eltörpülnek, mit eltörpülnek, elillannak az olyan fontos kijelentések mellett, mint amit Victor Madrigal-Borloz, az ENSZ vezető LMBTQ és gender-ügyi szakértője tett- már ilyen fontos hivatal is van- aki szerint az embereknek nincs vele született nemük, arról csak az előítéletek alapján beszélhetünk. Erre valóban ő maga a példa. Ecce homo!

Ha még valakinek ezek után cseppnyi kétsége is támadna azzal kapcsolatban, hogy a világ, amelyben élünk, iszonyú sebességgel szágult a vesztébe, akkor megnyugtathatom, hogy igaza van! És talán az is elgondolkodtató, hogy ezen az iszonyatosan fontos, ,és világhatalmi szempontból olyan megkerülhetetlen helyen, mint Szlovákia, ezen belül szeretett szülőföldünkön, talán nem egymás ellen kellene újabb és újabb frontvonalakat nyitnunk magyarOKnak és nem magyarOKnak, hanem ez ellen az őrület ellen, mely mindnyájunkat, akik az útjukban vagyunk elsöpör, hogy arról a halomról, ahová majd a liberalizmus szele összehord minket, ne kelljen együtt néznünk a gyermekeink,unokáink, a természetes, Isten teremtette világunk, közös jövőnk pusztulását.

Hrubík Béla FB-oldala