Európa őshonos lakosságának száma aggasztóan csökken. Tehát itt minket nem veszélyeztetne a túlnépesedés, sőt - stabilizálni kellene a 2,1-es születési rátát. De mivel nagy az Isten állatkertje, így még belefér egy-két kretén is. Ezekre mondta Reagan elnök valahogyan így: "...érdekes...ezek már mind valamikor valahogyan megszülettek..."
Így nem csoda, hogy úgy állunk Európában, ahogy!  (szerk.)…

Megdöbbentő demográfiai javaslatokat tett a volt francia szocialista miniszter:  „Szüljenek kevesebbet a franciák, hogy legyen hely a migránsoknak”.

Yves Cochet, Lionel Jospin egykori szocialista kormányának környezetvédelmi minisztere állt elő a megdöbbentő demográfiai javaslatokkal. Egyszerűen kevesebb gyereket kell csinálni - fogalmazott a bukott szocialista, most zöldpárti politikus, ahhoz, hogy csökkentsük a Föld lakosságának számát -írja az Origo.

A migránspárti politikus továbbá javasolta azt is, hogy meg kell változtatni a francia születési politikát, családi juttatások rendszerét. Minél több egy családban a gyerek, annál kevesebb legyen a családi pótlék, míg végül a harmadik gyerek születésekor teljesen megszűnne.

Hozzátette: a javaslat természetesen nem vonatkozik az amúgy migránskibocsátó szegény országokra, csak az olyan gazdagokra, mint Franciaország. Nekik kellene tehát csökkenteni a gyerekek számát, különben is ők szennyezik legjobban a környezetet (ez így, ebben a formában amúgy nem igaz, különösen nem Franciaországra, ahol az üvegházhatású energiahordozókkal működtetett erőművek aránya egy százalék).

Ha pedig sikerülne csökkenteni a franciák szülési kedvét, akkor az ajtónkon kopogtató migránsokat is be lehetne fogadni - tette hozzá Cochet. Az idén tavasszal esedékes európai parlamenti választásokon Cochet ismét elindul a francia zöldpárt színeiben.

MH
forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/137398/Szuljenek_kevesebbet_a_franciak_hogy_legyen_hely_a_migransoknak