Magyarország választott és lett, amit megjósoltak jóelőre – meg egy kicsit még a tetejébe is. Most azonban tekintsünk el maguktól az eredeményektől és ne is firtassuk az okokat, mert ezeket a magyarországi kormánypárti és főleg az ellenzéki sajtó már megtette…

Ami volt, az volt. Most már a jövővel kell(ene) foglalkozni – az iszonyatos jövővel! Azzal, ami majd az országra és az új kormányra vár.

Csak a tizenéves copfos naiv kislányok gondolhatják, hogy a választásokkal minden megoldódott, a nemzet (és nem a nép) kifejezte akaratát, ez van – ezt kell szeretni! A java ugyanis csak most jön. Ha most azokat a sistergő negatív energiákat - amelyek némely ellenzékiben és a globalizmus feltétlen híveiben most felgyülemlettek – anyagiasítani lehetne, akkor hosszú időre megoldódna az ország energiaszükséglete. Mivel ez ma még lehetetlen, valahol majd le kell vezetni őket.

Ezért várható, hogy az ellenzék egy része, megtámogatva az őket „életben tartókkal“,  kimondhatatlan dühhel és fogvicsorgatással fog nekimenni az országnak és kormányának. Elsősorban nemzetközi szinten, mert a közel 70%-os részvétel meg a kétharmad nem hagy sok szabad játszóteret odahaza. Most fog megjelenni az igazi dühöngő démon a politikai veszettség minden ismérvével – könyörtelen lesz!

Ezért nem irigylem az országot és új politikai vezetését, mert az igazi munka csak most jön. Mondta is valaki, hogy „...most kell szerénynek lenni, mert most van mire...“. Nem irigylem a frappáns gondolat szerzőjét, inkább godterhelten várom a fizika megnyilvánulását: reakció csak akció jelenlétében lehet. Az meg lett jócskán! Kemény utózöngék várhatók...

                                                                                                                           Agárdy Gábor